Ce s-a ales de Raluca de la Bambi. S-a operat până a ajuns de nerecunoscut. Fanii refuză să creadă că așa arată acum

Raluca Tănase de la Bambi este de nerecunoscut din cauza numeroaselor intervenții chirurgicale care au transformat-o radical la nivelul feței. Vedeta a ieșit din lumina reflectoarelor pentru a se dedica afacerilor, pe care le promovează pe rețelele sociale. Astfel, fanii au putut observa că nu mai seamănă deloc cu idolul lor de acum mulți ani.

Raluca de la Bambi, schimbată de operațiile estetice

Surorile Raluca și Denisa Tănase au pus muzica deoparte ca să se ocupe de afacerea cu produse de înfrumusețare. Le merge foarte bine pe plan profesional, cele două încasând sume uriașe din parfumuri și nu numai.

Având în vedere că sunt imaginea business-ului lor, cele două vedete dau bani frumoși pe operații estetice, tratamente faciale și corporale. Din păcate însă, Raluca pare că a cam exagerat cu intervențiile chirurgicale, fiind acum de nerecunoscut pentru mulți.

Fanii i-au atras atenția că este prea mult

Pe rețelele sociale, sora Denisei Tănase postează imagini în care se poate remarca faptul că este diferită de felul în care s-a făcut cunoscută publicului din România. Chipul vedetei a suferit transformări, are mai multe operații și intervenții estetice la nivelul nasului, al pomeților, al bărbiei și al buzelor.

De când s-a afișat cu noul look pe internet, fanii nu au ezitat să îi atragă atenția Ralucăi că a exagerat cu modificările pe care le-a făcut la nivelul chipului.

Prima dată când internauții au observat cât de schimbată este Raluca Tănase a fost în 2021, în august, când vedeta a postat câteva imagini din vacanță petrecută în Spania. La acel moment, fanii și-au dat seama că fosta memebră a trupei Bambi a trecut printr-o transformare destul de mare în ceea ce privește înfățișarea. De atunci, aceasta a continuat să apeleze la medicul estetician, ajungând de nerecunoscut.

Raluca și Denisa Tănase au făcut furori în România cu trupa Bambi, la începutul anilor 2000. Cele două surori au spart topurile cu piesa „Doi ochi căprui”, construindu-și o bază solidă de fani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
7.1 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *