Ce să nu ții în portofel ca să ai noroc la bani. Reguli esențiale pentru a atrage belșugul

Aceste obiecte te pot împiedica să ai noroc la bani

Scris de: Daoud Andra

08 Dec. 2022

Ce să nu ții în portofel ca să ai noroc la bani. Reguli esențiale pentru a atrage belșugul

A avea noroc pe plan financiar se numără printre dorințele multor oameni. Dincolo de felul în care te raportezi la bani, există și unele obiceiuri și superstiții care te ajută să ai noroc la acest capitol. De la cele culese din popor, până la cele împrumutate din principiile Feng Shui, iată ce trebuie să faci pentru a atrage belșugul!

Ce să nu pui niciodată în portofel dacă vrei să ai noroc la bani

Portofelul este unul dintre obiectele care ne reprezintă și pe care le luăm cu noi indiferent unde am merge. Felul în care arată portofelul tău poate spune multe despre tine, dar poate și să atragă sau, dimpotrivă, să îndepărteze banii. Sunt multe superstiții legate de ce să pui în portofel pentru a avea mai mulți bani, însă este important de știut și ce să nu ții niciodată în portofel, dacă vrei să ai noroc.

Banii vechi nu ar trebui sub nicio formă păstrați în portofel. Fie că vorbim despre o monedă rătăcită sau cu valoare sentimentală, dacă aceasta este scoasă din uz, nu mai este cazul să o ai în portofel. Se spune că aduce pagubă și că nu este de bun augur, așa că dacă vrei totuși să o păstrezi undeva, pune-o într-un sertar sau într-o cutie cu suveniruri, dar nu în portofel.

De asemenea, portofelul nu ar trebui niciodată să fie gol. Chiar dacă te-ai obișnuit să plătești mai mult cu cardul și nu ai bani gheață mereu asupra ta, lasă în portofel măcar câteva bancnote, astfel încât să nu atragi paguba.

Ce sa nu tii in portofel ca sa ai noroc la bani
Monedele scoase din uz nu au ce să caute în portofel

Ce să pui în portofel, pentru a avea noroc

De partea cealaltă, sunt superstiții legate de ce ar trebui să ții în portofel, pentru a avea mereu noroc la bani. Potrivit credinței Feng Shui, o monedă chinezească poate fi o adevărată amuletă norocoasă atunci când este pusă în portofel. Leag-o cu o ață roșie, pentru și mai mult noroc, și pune-o într-unul dintre compartimentele interioare ale portofelului.

Citește și: Ce e bine să ai și ce nu în portofel pentru a atrage banii. Secretul nebănuit pentru prosperitate și abundență

Un alt simbol puternic este considerat a fi infinitul. Poți alege o bijuterie cu forma infinitului sau chiar un șnur cu nodul infinitului. Pune acest simbol într-unul dintre compartimentele portofelului, pentru că se spune că te ajută să multiplici banii.

Tot din cultura asiatică vine un alt simbol puternic. Este vorba despre Fu, cunoscut pasionaților de Feng Shui. Fu este considerat drept una dintre cele mai puternice amulete, fiind reprezentat cu roșu și auriu. Se spune că trebuie să îl ai cu tine în noaptea de Anul Nou, pentru a avea noroc și prosperitate în anul care vine. Îl poți păstra însă în portofel, sub forma unui cartonaș de dimensiune mică, tot anul.

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
8.3 88 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.