Ce e bine să ai și ce nu în portofel pentru a atrage banii. Secretul nebănuit pentru prosperitate și abundență

Sfaturi prețioase de la Lidia Fecioru, bioenergoterapeut
Ce e bine să ai și ce nu în portofel pentru a atrage banii. Secretul nebănuit pentru prosperitate și abundență

Portofelul joacă un rol foarte important în atragerea banilor. Poate nu credeai, însă trebuie să fii foarte atent la detaliile lui deoarece există anumite secrete care atrag prosperitatea și abundența. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat cum trebuie să fie un portofel și ce e bine să ai în el.

Ce e bine să ai și ce nu în portofel pentru a atrage banii

Lidia Fecioru explică faptul că e important să alegem culoarea potrivită a portofelului. Spre exemplu: maro, negru, galben, auriu, argintiu. De evitat sunt culorile: verde, albastru și toate varietățile lor. De asemenea, e bine să scriem o rugăciune pe un bilețel și să îl ținem într-un buzunar al portofelului. De aruncat întotdeauna din portofel: chitanțe, cărți de vizită vechi sau bonuri. Lidia Fecioru susține că banului îi place ordinea, astfel că e bine să ai totul aranjat în portofelul tău.

„Contează foarte mult culoarea. Să începem cu acel bilețel, pe care să scriem o rugăciune pe care să o punem în portofel. Am mai arătat noi acea bancnotă pe care o punem în portofel. Nu trebuie să păstrăm chitanțe, cărți de vizită vechi, bonuri. Portofelul este pentru bani. Banului îi place ordinea. Dacă găsește dezordine, nu îi place. Să nu fie deteriorat sau rupt. Nu ține un portofel murdar sau tocit. Trebuie să fie schimbat. El poate spune foarte multe despre atitudinea despre bogăție și despre abundență”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru: “Trebuie învățată chestia asta ca să eliminăm blocajele”

Potrivit bioenergoterapeutului, atunci când portofelul s-a rupt trebuie neapărat schimbat. Indicat ar fi să ne scriem o dorință pe un alt bilețel și să o ținem în portofel. Energia pe care noi o avem trebuie transferată către portofel pentru a avea parte de abundență.

„Trebuie învățată chestia asta ca să eliminăm blocajele. Dacă s-a rupt, trebuie schimbat. Trebuie să mai punem și o dorință acolo. Să transferăm din energia noastră. Dumnezeu nu ne vrea nici proști, nici săraci”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Bancnota pe care să o ții în portofel pentru a atrage norocul

Potrivit Lidiei Fecioru în fiecare portofel trebuie să existe o bancnotă de 100 de lei. Cu ajutorul ei vei atrage și mai mulți bani. De asemenea, este bine ca atunci când primim bani aceștia să rămână în portofel peste noapte. Nu trebuie să îi cheltuim imediat deoarece, astfel, ei aduc energia banului.

„Seara nu se dau bani. Se spune că dai bunăstarea din casă”, a mai spus Lidia Fecioru.

8.8 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.