Ce să nu ții niciodată în pod. Atrag necazurile ca un magnet, scapă repede de ele

Ce trebuie să eviți să depozitezi acolo
Ce să nu ții niciodată în pod. Atrag necazurile ca un magnet, scapă repede de ele

Faptul de a avea spațiu în pod are cu siguranță avantajele sale. Îți permite să ascunzi obiectele care nu dorești să aglomereze spațiile de locuit. Cu toate acestea, unele lucruri, depozitate în pod, pot duce la câteva probleme.

Care sunt riscurile depozitării multor lucruri în pod

În primul rând, s-ar putea să uiți ce se află de fapt în pod și să ajungi să cumperi din nou ceva ce deții deja. În al doilea rând, obiectele se pot strica cu ușurință într-un spațiu care tinde să devină prea cald și umed. Nu numai că trebuie să îți faci griji din cauza căldurii, a mucegaiului și a mucegaiului, dar dăunătorii sunt, de asemenea, o problemă comună în acest spațiu mansardat.

Iată ce să nu depozitezi niciodată în podul casei sau mansardă, potrivit bhg.com:

Lumânări și creioane colorate

Deși este puțin probabil să depozitezi aceste două articole împreună, ele se încadrează în aceeași categorie. Ceara din care sunt compuse atât lumânările, cât și creioanele colorate se poate topi la temperaturi ridicate. Astfel poate deveni o mizerie greu de curățat. În schimb, lumânările nefolosite pot fi păstrate organizate în interiorul unui dulap sau într-o cameră din casă cu climă controlată. Strânge creioanele străine și ține-le în coșuri speciale în camera de joacă sau în camera de artizanat pentru copii.

Vezi și – Obiectele pe care să nu le ții niciodată lângă pat. Atrag șapte ani de ghinion în casa ta

Cărți

Colecția iubită din copilărie sau manualele vechi de la școală nu ar trebui să fie depozitate niciodată în pod din mai multe motive. Nivelurile ridicate de umiditate pot provoca apariția rapidă a mucegaiului și a mucegaiului pe coperți și pe paginile dintre ele. De asemenea, se spune că dacă vei depozita cărțile vechi în pod, într-un loc unde nu mai ai acces la ele, vei atrage ghinionul asupra ta.

Decorațiuni de vacanță și pentru casă

Este destul de obișnuit să ne gândim la pod ca la un spațiu bun pentru a depozita decorațiunile de sărbători odată ce sezonul s-a încheiat. La urma urmei, nu va trebui să te mai gândești la ele până anul viitor, așa că pot rămâne ascunse până atunci. Nu-i așa? Ei bine, având în vedere că o mare parte din decorațiuni constau din materiale precum țesătura și hârtia, cel mai bine este să alegi un alt loc. Același lucru este valabil și pentru accesoriile de casă, în special pentru tablourile care se pot decolora sau se pot transforma într-o masă pentru dăunători și pentru mobilierul din lemn care se va deforma la temperaturi ridicate.

Vezi și – Obiectele de mobilier pe care să nu le ții niciodată în sufragerie. Aduc ghinion și îți urâțesc locuința

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *