Ce să pui la intrarea în casă pentru a atrage banii. Obiectul banal care aduce noroc și belșug

Obiectul care îți aduce noroc pe plan financiar

Scris de: Daoud Andra

17 Nov. 2022

Ce să pui la intrarea în casă pentru a atrage banii. Obiectul banal care aduce noroc și belșug

Atunci când își decorează casa, mulți oameni țin cont și de principiile Feng Shui. Dincolo de aspectele estetice și practice ale decorării, anumite detalii te pot ajuta să ai noroc, să atragi belșugul în casa ta și să ai o energie bună atunci când vii acasă, indiferent cât de obosit sau de stresat ai fi. Care este obiectul care nu trebuie să îți lipsească, pentru a atrage banii.

Ce să pui la intrare pentru a atrage banii

Principiile Feng Shui ne ajută să organizăm locuința astfel încât să utilizăm la maximum potențialul unui spațiu de a oferi energie pozitivă. Biroul, sufrageria, dormitorul pot fi decorate ținând cont de aceste principii, astfel încât căminul devine mai primitor și ne oferă o energie bună atunci când suntem acasă.

Nu doar camerele în care petrecem cel mai mult timp pot fi decorate ținând cont de aceste principii, ci și intrarea în casă. De fapt, este locul cel mai important, pentru că este primul impact atunci când ajungem acasă. În funcție de obiectele de decor pe care le alegi, poți fi întâmpinat de o energie pozitivă sau de una apăsătoare. În plus, dacă ții cont de anumite lucruri, atragi norocul și belșugul în casa ta.

Citește și: Planta care aduce noroc la bani. Locul ideal din casă unde e bine să o așezi

Preșul de la intrare. Alege un model colorat, vesel, cu un mesaj care să te bine-dispună atunci când ajungi acasă. Pentru a avea noroc la bani, pune o monedă sub preșul de la intrare sau sub prag. În acest fel, vei atrage belșugul în casa ta, iar banii nu îți vor mai scăpa printre degetele.

Plantele decorative. Potrivit principiilor Feng Shui, este important să ai la intrarea în casă o plantă decorativă. Alege o plantă naturală, nu una artificială, și pune ghiveciul în dreapta intrării în casă. Pentru a avea belșug, poți alege una dintre plantele despre care se spune că aduc noroc pe plan financiar. Poate fi bambus sau chiar planta banilor. De asemenea, se spune că dacă pui o monedă în ghiveci, vei avea parte de belșug.

Ce sa pui la intrarea in casa pentru a atrage banii
Intrarea în casă poate fi amenajată astfel încât să îți aducă noroc

Unde se amplasează oglinda, potrivit Feng Shui

Majoritatea oamenilor au în holul de la intrare o oglindă. Aceasta reprezintă un obiect încărcat de semnificații și ar trebui să fii foarte atent cum o așezi. Pentru a păstra energiile bune în casă, nu o pune orientată spre ușa de la intrare. Oglinga trebuie să fie întotdeauna amplasată pe peretele din stânga sau din dreapta intrării în locuință.

Un alt obiect care ar trebui să se regăsească în holul de la intrare este o măsuță. Dacă nu ai prea mult spațiu, alege o masă mică, din lemn, pe care să o pui în hol. Aceasta nu are numai rol decorativ, ci și practic: o poți folosi pentru a depozita diferite lucruri pe ea.

9 664 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.