Ce să pui la rădăcina trandafirilor ca să înflorească de mai multe ori pe an. Secretul pe care florile tale îl vor adora

Trucul extraordinar pentru a obține trandafiri care înloresc în permanență.
Ce să pui la rădăcina trandafirilor ca să înflorească de mai multe ori pe an. Secretul pe care florile tale îl vor adora

Trandafirii sunt unele dintre cele mai iubite și populare flori din lume, datorită frumuseții și parfumului lor uimitor. Cu toate acestea, îngrijirea rozelor nu este tocmai un lucru la îndemâna oricui, mai ales dacă îți dorești – și sigur așa este – să înflorească în permanență. Există anumite trucuri pe care doar grădinarii cu experiență le cunosc. Iată ce trebuie să pui la rădăcina trandafirilor ca să înflorească de mai multe ori pe an.

Ce să pui la rădăcina trandafirilor ca să înflorească de mai multe ori pe an

Trandafirii sunt flori extrem de frumoase, dar dacă nu au parte de îngrijirea potrivită, aceștia ajung să fie lipsiți de strălucire.

Pentru a ajuta trandafirii din curtea ta să își recapete frumusețea, avem pentru tine soluția ideală. Un îngrășământ fără chimicale, care pe lângă faptul că este 100% ecologic, nu costă absolut nimic.

Citește și: Ce trebuie să pui lângă trandafiri în grădină pentru a-i proteja de insecte. Secretul experților de mare ajutor

Este vorba de un îngrășământ organic compus din frunze de porumb. Iată cum trebuie să procedezi pentru a ajuta trandafirii să înflorească din nou abundent cu ajutorul frunzelor de porumb.

Cumt trebuie procedat

Fă rost de câteva frunze de porumb. Pune-le în apă și lasă-le la fiert timp de 15 minute. După ce s-a scurs acest timp, scoate frunzele din apă, lasă-le să se răcească puțin și mărunțește-le astfel încât să obții o consistența asemănătoare celei de piure. Pune acestă compoziție din frunze de porumb la rădăcina trandafirilor tăi. Asta este tot!

De ce funcționează? Este foarte simplu. Sarurile minerale prezente în mod natural în frunzele de porumb accelerează înflorirea trandafirilor.

Citește și: Ai plantat greșit trandafirii până acum. De asta nu se prind în pământ și nu înfloresc. E secretul experților în grădinărit

Poți folosi acest truc și pentru plantele tale din ghivece pentru a le oferi o hrănire optimă și a le ajuta să se dezvolte în mod corespunzător. În plus, vei observa cum acestea vor înfori de mai multe ori pe an fără ca tu să depui vreun efort hrănindu-le cu îngrășăminte chimice.

Alte trucuri utile pentru o grădină plină de trandafiri parfumați

Există și alte trucuri simple care pota juta trandafirii tăi să aibă o înflorire abundentă. Hrănirea corespunzătoare este cheia pentru a avea flori minunate de care să te poți bucura oricând.

Printre ingredientele care ajută rozele tale să aibă o înflorire maiestuoasă, se numără și cojile de banane.

Deși adesea le aruncăm la gunoi fără a ne gândi măcar o clipă ce potențial pot avea, cojile de banane sunt cu adevărat un ingredient uimitor pentru plante.

Folosirea cojilor de banane în grădina ta de trandafiri va ajuta la înflorirea acestora. Acest lucru se datorează conținutului de fosfor din banane. Le poți folosi într-un mod foarte simplu simplu: ori le tai și le îngropi sub frunzele trandafirului, ori le mărunțești într-un blender, adaugi apă, le lași 15 minute, apoi aplici soluția direct pe sol sub trandafiri.

Aplică aceste trucuri și vei fi uimit de rezultate. După ce ai utilizat aceste metode, nu uita să revii în comentarii să ne spui părerea ta. Ți-au fost de ajutor? Noi intuim deja răspunsul tău.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
8.6 42 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *