Ce să pui neapărat la intrarea în casă de sărbători ca să ai noroc tot anul 2023. Obiectele care atrag banii și prosperitatea

Ce să pui neapărat la intrarea în casă de sărbători ca să ai noroc tot anul 2023. Obiectele care atrag banii și prosperitatea

Ce să pui neapărat la intrarea în casă de sărbători ca să ai noroc tot anul 2023. Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar decorarea casei și pregătirea ei pentru Crăciun este unul din obiceiurile importante pe care fiecare dintre noi îl are. Există însă anumite obiecte pe care dacă le așezăm în locul potrivit din locuință, ne vor aduce noroc, bunăstare și fericire. Iată, așadar, ce obiecte ar trebuie să folosim pentru a atrage banii și prosperitatea în casele noastre, potrivit experților Feng Shui.

Ce să pui neapărat la intrarea în casă de sărbători ca să ai noroc tot anul 2023

Eliberează-te de datorii și presiuni financiare cu ajutorul acestor talismane care îți vor aduce abundență în 2023.

Se pare că punerea în practică a artei Feng Shui în această perioadă a anului este destul de utilă pentru a atrage abundența. Și asta deoarece există diverse amulete și obiecte cu care îți poți decora casa care, pe lângă faptul că te introduc în atmosfera de Crăciun, pot atrage banii. Iată trei dintre ele.

Panglici roșii 

Culoarea roșie este foarte importantă în Feng Shui, deoarece simbolizează energia Chi, deci vorbește despre bani, bogăție și abundență. Așadar, dacă vrei să atragi prosperitatea în acest 2023, panglicile roșii nu trebuie să lipsească de la intrarea în casa ta.

Coronițe de Crăciun și vâsc

Și pentru că tot vorbim de plantele de Crăciun, coronițele nu pot lipsi de pe această listă, pentru că sunt un talisman care aduc noroc și abundență. Experții sugerează și integrarea vâscului și a plantei holly în decor. Despre acestea se cunoaște că sunt două amulete puternice care oferă protecție și atrag norocul.

În plus, ele împiedică invidia sau energia negativă să pătrundă înlocuința ta, eliberând totodată energie pozitivă pe care cu siguranță ți-o dorești în casă.

Clopoței

Potrivit tradiției, clopoțeii sunt asociați cu noutățile și momentele festive, sunetul lor fiind prezent în cadrul unor sărbători vesele, cum ar fi nunțile sau botezurile. Așa că au căpătat o semnificație specială, în sensul că sunt legați de vitalitate, creștere, bogăție și recunoștință. Așadar, nu uita să îi pui la intrarea în casă pentru a atrage abundența în 2023.

Bonus: Pune o crăciuniță la intrarea în casă. Efectele benefice ale acestei plante

Potrivit experților Feng Shui, crăciunița, steaua crăciunului sau poinsettia, originară din Mexic, este un simbol al purității și al abundenței. Culoarea ei roșie este legată de energia chi, bani, bogăție și prosperitate.

Deoarece s-a născut în sezonul rece, strămoșii o asociau cu puterea în vremuri de penurie. Este recomandat să așezi crăciunița la intrarea în casă, lângă ușă, astfel încât să vă protejeze de vibrațiile negative și să permită abundenței să domnească în casa voastră.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
8.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *