Ce salariu are Andreea Esca, de fapt. Câţi bani încasează lunar prezentatoarea TV

Salariu Andreei Esca a fost un subiect constant în presa tabloidă din România
Ce salariu are Andreea Esca, de fapt. Câţi bani încasează lunar prezentatoarea TV

Ce salariu are Andreea Esca, de fapt. De-a lungul anilor, s-a tot speculat cu privire la venitul pe care îl obține prezentatoarea la pupitrul știrilor Pro TV. La un moment dat, se vehiculau sume de zeci de mii de euro, fiind considerată vedeta cel mai bine plătită din mass-media românească. Se pare însă că zvonurile legate de remunerația Andreei Esca sunt departe de adevăr. Iată ce sumă câștigă aceasta lunar.

Ce salariu are Andreea Esca, de fapt. Ce sumă încasează lunar

Andreea Esca este emblema postului Pro TV. Încă de la primele apariții la pupitrul știrilor, prezentatoarea a atras ca un magnet publicul în fața ecranelor, creându-și, de-a lungul anilor, reputația unui profesionist desăvârșit.

În toți acești ani, fiind unul dintre cei mai respectați jurnalilști din România, s-au vehiculat fel de fel de sume pe care vedeta le-ar încasa lunar drept remunerație. La un moment dat, se spunea chiar că venitul Andreei Esca lună de lună era de 50.000 de euro.

Potrivit Viva, salariul știristei este departe de sumele vehiculate. Mai exact, ea ar câștiga 5.000 de euro pe lună, la care se adaugă și sumele obținute din contractele de imagine și alte business-uri pe care le are.

Și Cătălin Măruță se numără printre veteranii din PRO TV, așadar este de așteptat ca moderatorul emisiunii ce îi poartă numele să aibă un salariu mare. Conform libertatea.ro, Cătălin Măruță ar câștiga 15.000 de euro lunar pentru emisiunea pe care o prezintă, deși unele zvonuri  spun că salariul acestuia s-ar fi diminuat după ce emisiunea a fost mutată din prime time. Prezentatorul este se situează astfel în topul celor mai bine plătite vedete de la Pro TV.

Soția sa, Andra, jurat al emisiunii „Românii au talent”, ar primit la Pro TV între 8 și 10.000 de euro, conform sursei citate.

Andreea Esca nu exclude posibilitatea ca fiica ei să îi ia locul la pupitrul știrilor

Prezentatoarea știrilor Pro TV este mândră de fiica ei, Alexia Eram, care a urmat întrucâtva carierea mamei sale. Tânăra este extrem de apreciată în mediul online și are parte de o comunitate care îi urmărește orice mișcare. Andreea Esca este de părere că drumul pe care l-a urmat fiica sa este oarecum firesc având în vedere faptul că a avut exemplul ei în familie.

„Pentru mine este cumva ceva normal, prin prisma faptului că a fost în familia aceasta în care eu am fost persoană publică, nu a fost ceva nou pentru ea. Cred că foarte mulți copii care au părinți medici, devin medici, iar foarte mulți copii, care au părinți avocați, devin avocați. Cumva, nu este o surpriză, dar mă bucur că ea face cu plăcere acest lucru, că e fericită. Până la urmă, trebuie să facă ceva ce îi face plăcere”, a mărturisit Andreea Esca pentru Ego.ro.

Vedeta consideră că postul său de la pupitrul știrilor nu este bătut în cuie și cu modestie a mărturisit că oricine îi poate lua locul, chiar și fiica sa dacă își dorește.

„Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat.”, a mai spus vedeta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *