Ce salariu are Carmen Iohannis ca profesoară de engleză. Acest detaliu apare menționat clar în cea mai recentă declarație de avere

Suma lunară primită de Carmen Iohannis ca profesor
Ce salariu are Carmen Iohannis ca profesoară de engleză. Acest detaliu apare menționat clar în cea mai recentă declarație de avere

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză la un liceu din Sibiu și, recent, soțul său și-a publicat ultima declarație de avere unde apare și suma pe care o încasează, lunar, partenera sa, ca salariu. Află în cele ce urmează ce venit primește Prima Doamnă a țării și ce alte venituri mai are cuplul prezidențial.

Cât câștigă Carmen Iohannis ca profesor în România

Carmen Iohannis este profesoară în Sibiu, unde predă limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”. Klaus Iohannis și-a publicat cea mai recentă declarație de avere, unde se poate vedea clar ce venit încasează, în fiecare lună, Carmen Iohannis, din poziția de cadru didactic în sistemul de învățământ de stat.

Potrivit declarației de avere, Carmen Iohannis ar fi încasat, anul trecut, 41.283 de lei, adică 3.440 de lei pe lună. Însă Prima Doamnă nu are de ce să își facă griji de bani, pentru că mai are și alte venituri. Aceasta are date spre închiriere și mai multe imobile, de unde a mai încasat 44.489 de lei, adică 3.699 de lei pe lună.

Carmen și Klaus Iohannis dețin mai multe proprietăți în Sibiu. Este vorba despre două apartamente și trei case. Separat, soția președintelui a moștenit un alt apartament, de 67 de mp, tot în Sibiu, în anul 2020.

Din păcate, cei doi nu au avut copii, deși formează un cuplu de mulți ani. S-au cunoscut în 1982, pe când președintele avea 22 de ani, iar soția sa 21. Șapte ani mai târziu, în 1989, s-au căsătorit. Totuși, viața nu i-a binecuvântat și cu moștenitori, deși Klaus Iohannis a declara, mai demult, că și-ar fi dorit o familie completă.

„Dumnezeu nu ne-a dat. Nu a fost să fie. Asta e. Nu poţi să le ai pe toate în viaţă. Ne-am împăcat cu ideea, dar nu mi-a fost uşor. Infiatul nu a fost o variantă pe care am considerat că trebuie să o luăm în considerare. De 14 ani sunt primar şi poate dacă aş fi avut copii, nu aş fi făcut acest pas”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *