Ce salariu are Gabriela Cristea la Antena Stars, de fapt. Chiar ea a spus, nu e deloc așa cum se credea

Cu siguranță vei avea parte de o surpriză.
Ce salariu are Gabriela Cristea la Antena Stars, de fapt. Chiar ea a spus, nu e deloc așa cum se credea

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate și populare prezentatoare TV din țara noastră. Ea este cunoscută pentru sinceritatea cu care împărtășește viața sa și a familiei sale cu admiratorii săi.

Cu toate acestea, această transparență a atras, din păcate, și un flux de comentarii negative din partea unor critici. Deranjată de aceste remarci, vedeta a decis să facă niște dezvăluiri surprinzătoare despre situația sa financiară.

Viața de familie a vedetei este transpusă într-un reality show

Gabriela Cristea este, cu certitudine, una dintre cele mai emblematice personalități din industria showbiz-ului românesc. De-a lungul anilor, și-a construit o carieră impresionantă, remarcându-se prin proiecte de televiziune care au captivat publicul și au obținut audiențe impresionante pe canalele TV cu care a colaborat.

Cu o sinceritate remarcabilă, vedeta a ales să împărtășească viața sa cu admiratorii săi prin intermediul mediului online. Ea oferă o privire în culisele emisiunii sale, dezvăluind aspecte din viața sa de zi cu zi, fie că este vorba despre momente din propria casă sau despre vacanțele petrecute alături de familia sa.

Citeste si: Femeia celebră cu care s-a iubit Tavi Clonda, înainte să se însoare cu Gabriela Cristea. Au fost împreună 7 ani

Cu toate acestea, mai mult decât atât, Gabriela Cristea și familia ei, inclusiv soțul și cele două fetițe, au devenit protagoniștii unui reality show, oferind publicului o oportunitate unică de a-i cunoaște mai bine și de a le urmări aventurile din viața lor privată.

Oamenii se întreabă ce venituri are vedeta TV

Ei bine, publicul se întreabă câți bani are, de fapt, Gabriela Cristea, iar pentru a pune capăt speculațiilor și a clarifica lucrurile, prezentatoarea a decis să ofere chiar ea unele precizări.

În plus, acest subiect chiar a stârnit interesul internauților, folosindu-se de secțiunea de comentarii pentru a-și exprima opiniile cu privire la acest subiect.

Ce salariu are Gabriela Cristea la Antena Stars

Astfel, anumite persoane au susținut că vedeta și soțul ei nu-și câștigă banii prin munca obișnuită, iar reacția Gabrielei nu a întârziat să apară.

Vezi si: Rata lunară pe care o plătește Gabriela Cristea pentru mașinile de lux. Suma e amețitoare, puțini români și-ar permite

„Situația noastră financiară este extrem de interesantă pentru unii dintre voi, pentru că foarte mulți cred că noi avem așa bani căzuți din cer sau nemunciți. Ceea ce este total greșit.

Pentru că atât eu, cât și soțul meu, de dimineața până seara nu facem altceva decât să muncim și să ne agităm pentru ca viața noastră să fie mai frumoasă și mai productivă. În fiecare zi și cât este ziua de lungă, nu facem altceva decât să ne ajutăm unul pe celălalt, să ne susținem unul pe celălalt, pentru că, până la urmă, toate resursele financiare care vin la noi în familie sunt folosite pentru familia noastră.

Și pentru asta avem nevoie să ne susținem unul pe celălalt. Acum, în funcție de ce publicație citești, sau pe ce site te uiți, poți să afli despre noi, de exemplu, că suntem săraci lipiți pământului sau suntem foarte bogați, că suntem în faliment sau că nu știu ce resurse financiare fabuloase am avea”, a spus vedeta de la Antena Stars.

Ce salariu are prezentatoarea, de fapt

Gabriela Cristea a subliniat faptul că ea și soțul ei, Tavi Clonda, depun eforturi considerabile în fiecare zi pentru a-și asigura o viață decentă și plină de frumusețe pentru ei și pentru cele două fiice ale lor. Cu sinceritate, ea a dezvăluit chiar că cele mai mici venituri pe care le obțin lunar provin, de fapt, din domeniul televiziunii.

Te poate interesa si: Gabriela Cristea a pierdut lupta cu kilogramele. Cât de mult s-a îngrășat, a apărut așa pe net

„Și că să fiu cât de cât concretă, am să vă spun așa, mai ales pentru cei care cred că în televiziune se câștigă fabulos și că mare lucru oricum noi nu facem. Vreau să vă spun că resursele mele financiare, cele mai mici, provin din televiziune.

Asta așa că o mică picanterie.(…) Banii pe care noi îi avem sunt toți cu taxele la zi, pentru fiecare leuț, noi plătim taxe la stat și asta pentru că nu facem altceva decât muncă cinstită.”, a spus Gabriela Cristea, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *