Gabriela Cristea a pierdut lupta cu kilogramele. Cât de mult s-a îngrășat, a apărut așa pe net

Gabriela Cristea nu mai ține contul kilogramelor

Gabriela Cristea a avut mereu o siluetă oscilantă, care i-a cam dat bătăi de cap. Prezentatoarea a recunoscut că vara aceasta, în vacanțele pe care le-a avut, a luat mai multe kilograme în plus, pe care acum vrea să le dea jos. S-a delectat cu diverse preparate, printre care și dulciuri, însă acum vrea să revină la un regim echilibrat. Ba mai mult, are de gând să facă și sport, dar acasă, unde are propria sală de fitness.

Cum a luat Gabriela Cristea în greutate

Cunoscuta prezentatoare a emisiunii „Mireasa. Capriciile Iubirii”, are o relație foarte apropiată cu fanii ei, cărora le povestește despre toate aspectele vieții sale. Recent, ea s-a filmat în sala de sport improvizată în casa ei și a lui Tavi Clonda. În jumătate de cameră sunt așezate aparatele ei de sport, iar în cealaltă jumătate sunt instrumentele de cântat ale soțului său. Vedeta susține că se va apuca curând de sport, moment amânat „de lene”. Pesemne că kilogramele în plus îi dau și ei bătăi de cap.

„Ne-am făcut toate poftele și atunci când ne-am dorit ceva, ne-am satisfăcut toate capriciile. Aproape 4 kilograme, dar o să le dau jos, că deja intrăm la dietă. Ce să facem. Am fost în Franța, unde am mâncat exemplar, am fost în Grecia, unde am mâncat extraordinar de bine. Am fost și în Bulgaria, unde a fost foarte bună mâncarea la resort. Nu poți să ții cură de slăbire o viață. Am făcut și shopping, dar cât trebuie și cum trebuie. Am făcut totul cu moderație”, a spus Gabriela Cristea.

Câți bani au cheltuit în vacanțe

De asemenea, Gabriela Cristea a vorbit și despre vacanțele pe care le-a avut. Cei doi soți au pornit acum câteva săptămâni într-o adevărată aventură în Franța. Și-au închiriat o mașină și au vizitat mai multe orașe, pornind din Cannes, apoi au ajuns la plajele din Saint-Tropez și, ulterior, pe Coasta de Azur. Au spus că aceasta e vacanța lor de relaxare, lăsându-și chiar și fetițele acasă. Ea a explicat că împreună cu Tavi Clonda au cheltuit sume importante, dar s-au simțit bine în locurile noi pe care le-au vizitat.

„Anul ăsta a fost prima dată când am mers cu Tavi și în vacanța părinților, unde a fost fabulos. Am accesat o destinație foarte scumpă, dar a meritat. După ce muncești jumătate de an, merită să te relaxezi cu partenerul de viață măcar câteva zile. Să-ți aduci aminte de începuturile împreună. Nu suntem mână-largă, dar nici zgârciți nu suntem. Am lăsat în urmă mulți bani pe care i-am făcut și o să-i mai facem, dar important e că banii aceia ne-au clădit amintirile”, a declarat Gabriela Cristea.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *