Rata lunară pe care o plătește Gabriela Cristea pentru mașinile de lux. Suma e amețitoare, puțini români și-ar permite

Scris de: Stan Filon

03 Sep. 2023

Rata lunară pe care o plătește Gabriela Cristea pentru mașinile de lux. Suma e amețitoare, puțini români și-ar permite

S-a aflat ce rata lunară plătesc Gabriela Cristea și partenerul său de viață pentru mașinile de lux cu care fac furori prin oraș. Prezentatoarea de televiziune și soțul său, Tavi Clonda, se pare că nu se mai descurcau cu o singură mașină, așa că de puțin timp și-au achiziționat încă un autoturism. Au ales însă unul de lux.

Rata lunară pe care o plătește Gabriela Cristea pentru mașinile de lux

De aproximativ două săptămâni, Gabriela Cristea (48 de ani) și soțul ei, Tavi Clonda (43 de ani), au fost văzuți într-o mașină nou. Este cel de-al doilea autoturism al familiei și se pare că au avut nevoie disperată de el, fiecare având job-ul său și doi copii mici.

Cei doi soți nu și-au permis însă să achite mașina cu cash, așa că au făcut încă o rată la bancă. Cel care a vorbit despre ratele pe care le au de plătit la bancă în fiecare lună a fost chiar tavi Clonda. Suma este una considerabilă, mai ales că autoturismul achiziționat de curând valorează peste 120.000 de euro. În plus, înc nu au terminat de achitat nici rata la prima mașină. Citește și Gabriela Cristea a pierdut lupta cu kilogramele. Cât de mult s-a îngrășat, a apărut așa pe net

Rata lunara pe care o plateste Gabriela Cristea pentru masinile de lux
Rata lunara pe care o plateste Gabriela Cristea pentru masinile de lux

”Mașina e sport, dar avem loc, e încăpătoare”

”Am dat un avans, mașina am luat-o în leasing. Păi de unde să avem 120.000 de euro? Plătim o rată de 1700 de euro. Mai avem o rată și pentru cealaltă mașină, de vreo 700 de euro. Asta e, muncim. Alte datorii nu mai avem la bănci. Mașina e sport, dar avem loc, e încăpătoare, fix cum ne trebuia”, a declarat Tavi Clonda, pentru cancan.ro.

Cu toate că au de plătit 2400 de euro pe lună pentru mașini, cei doi soți și-au permis să facă investiții și în casă. S-au apucat să facă un garaj pentru mașina cea nou, dar și-au continuat lucrările și la partea neterminată a casei în care locuiesc. În plus, s-au tot plimbat vara aceasta prin diferite țări calde. Citește și Anunțul făcut de Gabriela Cristea și Tavi Clonda în miezul nopții. Au postat imaginile pe net, ca să vadă toată lumea

”Mai avem puțin și terminăm garajul. Albă ca Zăpada avea și ea nevoie de căsuța ei. Ne-am apucat să facem o grămadă de lucruri, precum și partea cealaltă a casei. Noi așa suntem, când ne apucăm, le facem pe toate”, a mai adăugat soțul prezentatoarei TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
3 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *