Ce salariu încasează Valeriu Gheorghiță, de fapt. Suma uriașă care îi intră lunar în cont. Mulți români nu câștigă atât nici în câteva luni

Este manager de spital și profesor universitar

Scris de: Daoud Andra

17 Jun. 2023

Ce salariu încasează Valeriu Gheorghiță, de fapt. Suma uriașă care îi intră lunar în cont. Mulți români nu câștigă atât nici în câteva luni

Valeriu Gheorghiță, medicul militar care a devenit cunoscut de toată România în perioada pandemiei, are în prezent o relație cu Monica Bîrlădeanu. Cei doi au fost surprinși într-o vacanță în Bulgaria, iar asocierea lor i-a uimit pe mulți. Ce salariu încasează Valeriu Gheorghiță, de când este manager al spitalului SRI și cu ce își completează veniturile lunare.

S-a aflat ce salariu încasează Valeriu Gheorghiță

Valeriu Gheorghiță a fost, în perioada pandemiei, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-covid. După ce aceasta s-a încheiat, medicul militar a primit funcția de manager al Spitalului de Urgență prof. dr. Agrippa Ionescu, din subordinea SRI, funcție pe care o deține și în prezent. Pe lângă aceasta, Gheorghiță este în continuare profesor la Facultatea de Medicină Carol Davila, dar oferă și consultanță medicală.

Citește și: Verdictul incredibil dat de Dana Budeanu, după ce a aflat despre relația dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: “Asta se va întâmpla”

Doctorul, despre care s-a aflat de curând că este iubitul Monicăi Bîrlădeanu, încasează, așadar, o sumă consistentă de bani lunar, din aceste activități. Cancan.ro scrie că funcția de manager de spital îi aduce un salariu de 17.000 de lei pe lună. La acești bani se adaugă alți 4.500 de lei lunar, pentru că predă la UMF Carol Davila. Valeriu Gheorghiță oferă și consultanță medicală, activitate care mai aduce încă 1.000 de lei la venitul încasat lunar.

Medicul militar are însă și cheltuieli consistente în fiecare lună. Aceeași sursă scrie că Gheorghiță plătește un credit pentru un apartament achiziționat în anul 2019. De asemenea, plătește și pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi are alături de fosta soție.

Citește și: Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, noul cuplu din showbiz. „El e un bărbat divorțat de ceva vreme”. Declarații și detalii în EXCLUSIVITATE

Imagini bombă! Monica Bîrlădeanu, surprinsă în piscină alături de Valeriu Gheorghiță. Toți au rămas uluiți când i-au văzut
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu

Monica Bîrlădeanu și-a asumat relația

Cei doi au fost fotografiați recent în piscină, la un resort din Bulgaria. La scurt timp, actrița a confirmat relația și a ținut să vină cu câteva precizări, în urma unor informații eronate care au apărut în presă. După ce s-a scris că Valeriu Gheorghiță ar fi în continuare căsătorit, Monica Bîrlădeanu a clarificat lucrurile și a precizat că partenerul ei este un bărbat liber.

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu, de fapt. Au fost împreună 11 ani: „Am fost logodiți la biserică”

”Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez!”, a scris vedeta, pe Instagram.

Partenerul Monicăi Bîrlădeanu are 41 de ani și a fost căsătorit cu o fostă colegă de facultate, tot medic de profesie, însă au divorțat de ceva timp. Cei doi au doi copii împreună.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *