Ce schimbare de look și-a făcut fiica lui Răzvan Simion. Fanii au reacționat imediat: “Ești minunată”

Toată lumea a fost luată prin surprindere

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, i-a surprins pe urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Tânăra și-a făcut o schimbare radicală de look și a primit numai complimente.

Ianca Simion, schimbare radicală de look. Fiica prezentatorului TV a renunțat la părul negru

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a decis să facă o schimbare. Tânăra s-a lăsat pe mâna hairstylistului și a renunțat la părul său negru. Acum este blondă și a primit o mulțime de complimente pe rețelele de socializare. Urmăritorii ei au avut o surpriză de proporții să o vadă cu o altă nuanță a părului.

„Ce bine îți stă! / Ești minunată! / Îți stă bine blondă / Foarte bine îți stă/ Doamne, cât de frumoasă! / Ești frumoasă indiferent de culoarea părului”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor Iancăi.

Vezi și – Fiica lui Răzvan Simion, apariție surpriză pe platourile de filmare de la Antena 1. Mesajul care l-a făcut pe celebrul prezentator să izbucnească în lacrimi

Ianca Simion vrea să studieze în străinătate. „Trebuie să se hotărască, schimbă locațiile foarte des”

Fiica prezentatorului TV de la Antena 1 își dorește să plece în străinătate pentru studii. Ianca are o pasiune pentru psihologie și dorește să o ducă la un alt nivel. Tatăl ei este pregătit să o sprijine, indiferent dacă va alege o facultate în România sau una din altă țară. Pe lista preferințelor pentru Ianca se află Spania, dar încă nu a luat o decizie exactă.

„Trebuie să se hotărască, schimbă locațiile foarte des, ultima a rămas Barcelona (…) Să vedem cum se așterne lucrurile și de la toamnă vedem. Nici mie nu îmi displace să mă pensionez în Spania, cu textul că mă duc să văd ce face fiica mea, de aia o încurajez. (…) Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă. Ne-am sfătuit (…) Urmează examenul, a terminat Școala de Șoferi și probabil ăsta e următorul pas (n.r. să îi cumpere mașină). Dar dacă ea vrea să plece din țară nu are rost să ne împovărăm bugetul familiei cu o mașină”, a spus Răzvan Simion la Antena Stars.

Ianca este fiica lui Răzvan Simion din prima sa căsnicie. Prezentatorul TV a fost căsătorit timp de 15 ani cu Diana. Alături de ea are doi copii, pe Ianca și pe Tudor.

În prezent, Răzvan Simion formează un cuplu cu Daliana Răducan. Prezentatorul de la Neatza a cerut-o în căsătorie pe tânără în perioada sărbătorilor de iarnă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *