Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel la spital! Când va fi externat celebrul actor: „Este slăbit”

“Are niște probleme firești la 83 de ani. Este slăbit”
Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel la spital! Când va fi externat celebrul actor: „Este slăbit”

Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital în urmă cu câteva zile din cauza unor probleme cardiace. Teologul Valentin Guia a luat legătura cu copiii actorului și face dezvăluiri despre starea de sănătate a acestuia.

Cum se simte Alexandru Arșinel după ce a ajuns la spital: “Are niște probleme firești la 83 de ani. Este slăbit”

Potrivit teologului Valentin Guia, Alexandru Arșinel este bine, iar în următoarele zile va fi externat și va merge acasă. De asemenea, celebrul actor le-a transmis fanilor lui că dragostea lor este singurul lucru care-l ajută să rămână pe această lume.

„Am vorbit cu unul dintre băieții lui. Maestrul este bine, în măsura în care poate să fie bine. În următoarele zile va reveni acasă (…) De pe patul de spital v-a transmis că dragostea pe care i-o purtați cu toții e singurul lucru care-l ajută să rămână pe această lume.

Au fost fake news-uri. Nu are nicio infecție nosocomială. Are niște probleme firești la 83 de ani. Este slăbit, are un transplant, un stent la inimă, diabet, dar este bine.

(…) Vă iubește enorm de mult, trăiește și respiră pentru țara asta. Se pare că Dumnezeu o să-l mai lase. Am vorbit și cu Teodosie… La Liturghia celor bolnavi, vă rog să-l pomeniți!”, a dezvăluit teologul Valentin Guia, potrivit romaniatv.net.

Ce spun cei din familia lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital, iar astfel au apărut unele zvonuri precum că îndrăgitul actor s-ar afla în stare gravă din cauza unor infecții nosocomiene. Unul dintre cei doi fii ai artistului a declarat pentru playtech.ro că actorul se simte bine. Potrivit lui Cristian Arșinel, starea de sănătatea a tatălui său este aceeași ca și atunci când a fost internat într-un centru de îngrijire. Ba chiar mai mult de atât, familia lui Alexandru Arșinel își dorește să fie lăsată în pace.

„Tata e bine. Nu-i adevărat ca e în stare gravă sau că n-a fost tratat cum trebuie. Nu vrem să comentăm ceva ce nu-i adevărat! Dorim să fim lăsați în pace”, a spus fiul actorului pentru Playtech.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.