Ce se întâmplă cu Gașca Zurli, după ce Fetița Zurli și alți doi artiști și-au anunțat plecarea. Se desființează sau nu? Mirela Retegan a făcut anunțul

Se desființează sau nu Gașca Zurli? Află răspunsul de mai jos!

În acest moment, Gașca Zurli este decimată, după ce nu mai puțin de trei actori și-au anunțat plecarea. Este vorba despre Vero Căliman, Lulu Varodi și Răzvan Marina. Astfel, toți părinții și copiii care îndrăgesc nespus de mult această trupă se întreabă care va fi viitorul ei. Ei bine, Mirela Retegan, fondatoarea grupului, a făcut, de curând, anunțul. Află dacă se desființează sau nu Gașca Zurli!

Mirela Retegan spune ce se va întâmpla cu Gașca Zurli

Se desființează sau nu Gașca Zurli? Aceasta este întrebarea care se află pe buzele tuturor, după ce nu mai puțin de trei membri ai trupei au anunțat, prin intermediul rețelelor sociale, că renunță la proiect.

Este vorba despre Vero Căliman, actrița care o interpreta pe fetița Zurli, Lulu Varodi, cel care dădea viață personajului Bucătărașul Lulu, dar și de Răzvan Marina, interpretul personajului Truli.

”Toate despărțirile sunt grele”

Despre viitorul grupului a vorbit, recent, jurnalista Mirela Retegan, cea care, de altfel, l-a și fondat în anul 2010. Ea a dorit să-i liniștească pe micuții fani ai trupei, precizând că proiectul nu se va opri aici.

 ”Ei și-au ales momentul așa cum au considerat ei. Noi am avut aceste discuții, știam că o să se întâmple în felul ăsta, firma este pregătită să meargă mai departe. Nu ne-am certat, dar toate despărțirile sunt grele, e foarte greu și pentru ei, e foarte greu după 14 ani să faci altceva în viață.

Eu îi înțeleg și îi susțin din tot sufletul pe ce au de făcut. Nu e un moment ușor, dar cu siguranță că o să ne întâlnim în alte proiecte mari, când o să facem evenimente mari.

A fost foarte greu weekend de weekend să pleci joia de acasă și să te întorci lunea. E normal să vrei să ai și tu o familie, să faci copii, să te căsătorești.

Lucrurile sunt într-o transformare în viețile noastre. Eu sunt foarte recunoscătoare că au stat până acum”, a declarat Mirela Retegan, la Europa FM.

Citește și De ce a părăsit Vero Căliman, Fetița Zurli, proiectul care a făcut-o celebră. Alți doi artiști și-au anunțat plecarea din Gașca Zurli!

Mirela Retegan, despre personajul Fetița Zurli

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje este Fetița Zurli. Ce se va întâmpla cu ea acum că actrița Vero Căliman a renunțat la proiect? Iată ce a precizat Mirela Retegan pe pagina de Facebook Gasca Zurli.

”Fetița Zurli e nemuritoare. O să continue să cânte în înregistrări, să ne citească din cărțile de povești și să ne invite la joacă din raftul cu jocuri și jucării.

La fel cum o să facă mereu toate personajele create de mine în ultimii 20 de ani și care vor rămâne să bucure noi și noi generații de copii. E treaba noastră, a oamenilor mari, să păstrăm magia și să avem grijă de sufletele și emoțiile celor mici.”, a transmis jurnalista.

Citește și Cine este Fetița Zurli, de fapt. Numele ei real e altul. De ce părăsește Gașca Zurli după 18 ani de activitate!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *