Ce se întâmplă dacă pui 7 monede lângă geam. Fă asta și vei avea viața dorită

Iată de ce este bine să pui 7 monede lângă geam
Ce se întâmplă dacă pui 7 monede lângă geam. Fă asta și vei avea viața dorită

Românii sunt, fără îndoială, unii dintre cei mai superstițioși europeni. Nu o spunem noi, ci un sondaj efectuat în anul 2014 de Institutul Român Pentru Evaluare și Strategie (IRES). Un obicei ciudat atrage, însă, cel mai mult atenția. Iată de ce multe persoane de la noi din țară pun șapte monede lângă geam!

Motivul pentru care este bine să pui șapte monede lângă geam

Superstițiile au apărut încă din cele mai vechi timpuri, dar mulți români încă se bazează pe ele și în zilele noastre. Multe dintre credinţe sunt legate de bani.

Spre exemplu, se spune că dacă te mănâncă palma dreaptă, atunci vei primi bani. Ție ți s-a întâmplat? Dacă nu, atunci încearcă să așezi șapte monede lângă geam. Da, ai auzit bine!

Potrivit credinței populare, monedele de pe pervazul ferestrei atrag bogăția în casă. Mai jos îți spunem de unde provine această credință și cum trebuie exact să procedezi.

Trucul simplu care atrage prosperitatea în casă

Strămoșii noștri credeau că ferestrele și ușile erau puncte de intrare pentru energia monetară. Însă, și în zilele noastre se spune că monedele de pe pervazul ferestrei și de sub preșul de la ușa de la intrare atrag prosperitatea în casă.

Tot ceea ce trebuie să faci este să așezi șapte monede pe pervazul geamului din locuință și să le lași acolo timp de o săptămână. Se spune că în acest timp, bănuții se vor încărca cu energie de la soare și de la lună, iar această energie va ajuta la rotunjireaa veniturilor.

Citește și Unde trebuie să așezi patul în dormitor pentru a atrage fericirea și iubirea. Trucul Feng Shui care îți schimbă viața!

Alte credințe legate de bani

Potrivit specialiștilor din arta Feng Shui, nu poți așeza bani pe masa pe care mănânci, deoarece tot ce câștigi va fi consumat. De asemenea, aceștia susțin că nu este bine să dăruiești sau să primești cadou un portofel gol, deoarece o să te urmărească ghinionul, atât pe tine, cât si pe cel care ți l-a oferit.

Se crede, de asemenea, că nu poți pune bani pe pat, deoarece inevitabil te va lovi o boală grea. În plus, se mai spune că nu este bine să dai niciodată bani mărunți săracilor, cei primiți ca rest de la cumpărături, deoarece vei ajunge sărac.

Citește și Obiecte Feng Shui care aduc noroc. Cum poți să îți decorezi casa cu ele, atrag abundența în viața ta!

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *