Ce se întâmplă între Alex Delea și Elena Chiriac: „Pe noi nu ne separă niciun film, la modul ăla suntem”. Prin ce au trecut la filmările pentru Haita în acțiune VIDEO EXCLUSIV

Elena Chiriac: „Eu acum am aflat că el a făcut box”

De aproape un an, mai precis de când s-au întors de la „Survivor România”, Alex Delea și Elena Chiriac au stârnit un val de întrebări cu privire la tipul de relație dintre ei. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a confirmat o relație amoroasă, ambii au lăsat să se înțeleagă că între ei este o legătură puternică. Dovadă că și pe timpul filmărilor pentru „Haita de acțiune” cei doi au avut o avut o relație strânsă atât pe platou, cât și în pauze. Alex Delea a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că toată această dragoste era să se lase cu agresiuni fizice și că a scăpat ca prin urechile acului de furia Elenei.

Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare pentru lungmetrajul „Haita de acțiune”, unde Alex Delea și Elena Chiriac interpretează un cuplu de bodyguarzi.

„Pot să spun că nu m-am bătut în viața mea, n-am avut un conflict cu nimeni, iar în film am fost invers. Am fost dur. Mămăiță să știi că a fost doar un film și nu s-a întâmplat nimic cu adevărat. M-am lovit o dată, dar nimic grav”, ne-a declarat Alex, completat de Elena Chiriac care mărturisește că nu s-a așteptat să fie atât de talentat și să se descurce exemplar în postura de actor.

„A fost un actor excelent. Vreau să vă spun că am văzut filmul înainte de premiera oficială și îmi făceam griji de mine, de am și uitat că joacă și Alex în film. La modul ăsta. Dar când l-am văzut am zis: „mamă, ce băiat”. L-am văzut la filmări, dar nu produsul final. Jucăm împreună pentru că el este partenerul meu, bodyguard. Adică pe noi nu ne separă niciun film, la modul ăla suntem”.

De când s-au cunoscut, coincidență sau nu, cei doi sunt mereu unul lângă celălat, în diferite ipostaze, care nu țin neapărat de dorințele lor. „Nu suntem despărțiți nici în film, nici în avion, mereu amândoi”, a zis Delea, lucru confirmat și de Elena Chiriac.

„Da. Am nimerit unul lângă altul pe locurile din avion zilele trecute. Dar revenind la film. Chiar m-a surprins Alex, mi-a plăcut mult de el. S-a bătut foarte bine. Nu știu de unde a învățat”.

„Am făcut și box timp de șase luni”

Extrem de pașnic în viața de zi cu zi, lucru văzut chiar și de telespectatori în cadrul reality show-ului „Survivor România”, Alex Delea a șocat-o până și pe Elena Chiriac cu capacitatea lui de a intra imediat în pielea unui „băiat rău”.

„Pe lângă faptul că am avut de făcut o coregrafie înainte, adică s-au filmat foarte greu scenele de bătaie, am făcut și box timp de șase luni de zile, din cauza faptului că nu am avut niciodată un contact vizual cu cineva, așa că am zis că dacă vreodată s-ar întâmpla lucrul acesta, să nu mă ia prin suprindere. N-are legătură cu filmul. Am făcut box în pandemie. Deci eu m-am pregătit oarecum de rolul ăsta, știam eu ceva”, ne-a explicat Alex Delea, moment în care Elena a rămas impresionată, recunoscând că nu știa despre acest aspect al vieții lui.

„Eu acum am aflat că el a făcut box. Nu știam. Noroc cu interviurile astea că mai aflu și eu lucruri”, a spus tânăra, în timp ce Delea încerca să o convingă că există și dovezi în acest sens.

„Am videoclipuri, am stories-uri în social media. Deci am dovadă”.

Alex Delea a fost la un pas să încaseze un pumn de la Elena Chiriac în pauza de la filmările pentru „Haita de acțiune”
Alex Delea a fost la un pas să încaseze un pumn de la Elena Chiriac în pauza de la filmările pentru „Haita de acțiune”

„Am zis că-l omor”

Nu doar Alex a avut parte de scene de acțiune în film, ci și Elena Chiriac, însă pe ea ne așteptam să o vedem „bătăioasă”, mai ales că a demonstrat că este o femeie puternică atât în cadrul emisiunii „Ferma vedetelor”, cât și în cadrul competiției „Survivor România”.

„Eu m-am lovit rău la filmări. Uite (nr. arătând spre cicatrice) asta este făcută la film. Am o cicatrice uriașă, dar nu are Antonia nicio contribuție, ci mai degrabă un dulap. A deviat un pic pumnul meu și în loc să intre în Antonia, a intrat în dulap. Astea sunt talente ascunse de-ale mele. Eu și Antonia ne-am bătut reciproc în film, ba m-a bătut, ba am bătut-o, dar acum vă las pe voi să vedeți cine a câștigat într-un final pentru că am avut multe intersectări și toate au fost frumoase, pot spune. Cu Antonia nu are cum să fie altcumva decât frumos”, a dezvăluit Elena pentru EGO.ro, completând că regizorul a fost singurul care și-a dat seama că impactul a fost pe bune și că accidentarea este una serioasă.

„Nu s-a păstrat niciun cadru de la „întâlnirea” mea cu dulapul pentru că nu făcea parte din scenariu, dar cei de la filmări au crezut că joc pe bune”.

La fel ca unii dintre colegi și Alex Delea a crezut că Elena a avut o intepretare memorabilă, însă în dorința lui de a o felicita pentru prestația ei, a fost la un pas să încaseze un pumn.

„Eu eram afară în timpul filmărilor și când au avut pauză, Elena era lovită la mână, avea un bandaj, era plină de sânge, supărată, iar eu am intrat și am zis că ce bine joacă. Ba chiar i-am dat și una peste mână. A făcut niște ochi mari la mine, iar eu care eram chiar foarte șocat, cât de bine poate să joace. Ce și-a luat rolul în serios. Incredibil. Când s-a uitat la mine cu ochii mari, că am lovit-o peste mână, chiar mă gândeam ce a apucat-o.”, ne-a explicat Alex episodul cu pricina, completat de Elena.

„Direct peste rana aia deschisă. Am zis că-l omor. Deci i-am spus că până aici i-a fost”. Din fericire nu s-a lăsat cu violență, dar Delea a scăpat la milimetru. „Ce să-i mai dau una, că mă dureau toate, mă durea și sufletul. Nici instincte nu mai aveam”, a mai completat Elena Chiriac pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce probleme de sănătate are Andreea Esca. Știrista a dezvăluit ce o supără: „Nu sunt...
Alimentele iubite de români pe care să nu le mai consumi după vârsta de 44...
Dezvăluiri fabuloase ale lui Ilie Dumitrescu! N-a mai zis niciodată asta: „Așa am luat prima...
Două transferuri la Oțelul după promovare! Dorinel îi aduce pe atacantul crescut de Hagi și...
ȘOC! Vedeta care se zbate între viață și moarte. E în COMĂ după ce soțul...
Imaginile cu Gabriela Cristea care pare mai euforică decât de obicei în emisiune au făcut...
„Eu așa mi-am găsit metoda.” Emilia Ghinescu a reușit să slăbească vizibil. Câte kilograme a...
De ce s-a prefăcut un bărbat că este mort timp de un an. Metoda ciudată...
Mădălin Ionescu rupe tăcerea după ce a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Cel mai...
Cine e soția lui Pavel Bartoș și ce meserie are. Anca Bartoș și fiicele, ca...
Lily-Rose Depp a confirmat relația cu noua iubită. Cu cine se iubește fiica lui Johnny...
Vica Blochina a primit propuneri indecente din partea unui milionar. Fosta balerină a refuzat o...
6 zodii sunt supuse mâine la luarea unor decizii care le poate schimba viața într-un...
Zodiile avertizate! Cine trebuie să fie foarte atent mâine!
"Nu a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă". Radu Vâlcan, gest surprinzător pentru Adela Popescu. Postarea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *