Ce se poartă în sezonul rece 2023-2024. Ținute care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, vei face senzație de sărbători

Este deja iarnă în România, iar în modă este descrisă de look-uri ce jonglează cu stilul pur newyorkez. Pe baza acestei tendințe populare, celebrul brand Reserved a elaborat o colecție care se concentrează pe item-uri perfecte atât pentru locul de muncă, cât și pentru evenimentele deosebite. Confortul este îmbinat cu rafinamentul, în timp ce paleta de culori și varietatea de texturi sunt pur și simplu surprinzătoare.

Ținute pentru sezonul rece 2023-2024

Noua gamă de îmbrăcăminte Reserved include o serie de articole ideale overlayering-ului, oferind o multitudine de stiluri. Totodată, colecția conține și piese care pot fi combinate în funcție de personalitate, astfel încât finalul să fie un look unic. Și asta nu este tot! Vei descoperi o croială clasică, specifică garderobei bărbătești, alături de tricoturi lurex, denim strălucitor, paiete sau modele argintii.

Pentru un outfit spectaculos, paleta de culori este dominată de negru și gri, cu accente de roșu și albastru. Chiar dacă modelele rămân delicate și clasice, vedetele sunt pattern-urile neconvenționale și croielile moderne. Blazerele sunt voluminoase și au umeri largi, iar piesele de seară pot constitui și ținute casual. De pildă, un top cu paiete poate fi combinat cu un pulover sau o rochie ajurată din lurex. În materie de accesorii, Reserved dispune de eșarfe tricotate cu ciucuri, genți mici și cizme cu toc înalt sau cu motive de piele de crocodil.

Colecție inspirată din atmosfera newyorkeză

În ceea ce privește gama masculină, aceasta a fost creată pentru bărbații mereu în mișcare, versatili și practici. Articolele destinate lor combină stilul casual, workwear, sport și streetwear. Așadar, colecția este ideală pentru outfit-uri overlayered datorită selecției largi de pulovere, cardigane și îmbrăcăminte exterioară, cum ar fi jachete de puf și parka cu funcționalitate ridicată. Pantalonii sunt din denim și chino, cu buzunare încăpătoare și un fit straight. În schimb, detaliile fac diferența: imprimeul tridimensional, tricotul caracteristic melange, structurile de pulover și căptușeala jachetei de puf.

Mai trebuie precizat că paleta de culori se potrivește cu atmosfera newyorkeză. Bejul și griul se combină perfect cu albastrul denim și verdele ca de sticlă, fiind un minimalism coloristic ce permite cele mai variate apariții, în funcție de starea ta de spirit.

Articolele vestimentare de la Reserved sunt complementate de o serie de accesorii esențiale: cizme negre în stil outdoor, un rucsac încăpător cu buzunare multiple și o geantă de mână dreptunghiulară.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *