Ce semnificație are Iair, numele ales de Vlăduța și Adi Rus pentru fiul lor. Mesajul special

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru prima dată

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima dată sâmbătă, pe 5 august 2022. Cunoscuta artistă a adus pe lume un băiețel care a primit numele Iair. Ce semnificație are Iair, numele micuțului?

Ce semnificație are Iair, numele ales de Vlăduța Lupău și Adi Rus pentru fiul lor

Vlăduța Lupău s-a confruntat cu diferite probleme înainte de a reuși să îl aducă pe lume pe Iair. Celebra cântăreață a mărturisit că a pierdut două sarcini, iar acum, pentru că a reușit să aducă un băiețel pe lume, a ales un nume cu însemnătate.

„Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii. Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil, sau nu poți să cumperi sănătate”, spunea Vlăduța Lupău.

Numele Iair simbolizează lumina, strălucirea, în special strălucirea lui Dumnezeu. Acesta este sărbătorit pe data de 1 noiembrie, atunci când are loc ziua tuturor sfinților.

Povestea numelui Iair – pedagog al părinților care-și iubesc copiii

Potrivit religiei, Iair este pedagog al părinților care-și iubesc copiii.

“Iair este acel tată din Biblie care-l roagă pe Hristos să-i reînvie fiica. Isus îi spune că fiica lui Iair nu a murit, ci doarme. Când Isus o învie pe fetița de 12 ani, durerea sfâşietoare a părinţilor ei se transformă într-o bucurie fără margini”, este povestea lui Iair.

Vlăduța Lupău și Adi Rus
Vlăduța Lupău și Adi Rus

Vlăduța Lupău, despre concediul de după naștere

Vlăduța Lupău declara în urmă cu câteva luni că probabil își va relua activitatea cât mai curând după ce o să nască. Artista își dorește să revină la cântări la scurt timp după ce băiețelul ei și al lui Adi Rus vine pe lume, dacă totul este în regulă atât cu ea, cât și cu cel mic.

“Sper să mă simt bine, să pot să îmi reiau activitatea cât mai curând după naștere! Le-am promis oamenilor. Și mi-am promis mie că nu stau s-o lălăi! Vom vedea! Doar să fiu sănătoasă și să vină bebelușul cu bine și sănătos! În rest, sunt convinsă că Dumnezeu are planuri multe și mari cu noi, cu fiecare!”, spunea Vlăduța Lupău.

7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.