Ce semnificație specială are numele ales de Theo Rose pentru copilul ei. „Vă spun, că nu am secrete”

Ce nume de familie va avea bebelușul

Scris de: Daoud Andra

10 Feb. 2023

Theo Rose și Anghel Damian își vor ține în brațe bebelușul peste doar câteva luni. Artista și iubitul ei știu deja cum se va numi fiul lor. Care este numele ales de Theo Rose pentru copilul ei și în ce stadiu sunt pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușului.

Care este numele ales de Theo Rose pentru copilul ei

Theo Rose este însărcinată în cinci luni, iar peste alte patru își va cunoaște bebelușul. Artista și Anghel Damian vor fi părinții unui băiețel, care urmează să vină pe lume la începutul verii. Cei doi au ales deja numele pe care îl va purta micuțul, iar viitoarea mămică l-a dezvăluit și fanilor ei. Invitată recent la matinalul de la Pro FM, Theo Rose a spus cum se va numi copilul ei.

„Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan.”, le-a mărturisit artista prezentatorilor de la matinal.

Cântăreața a ales, așadar, două prenume, dintre care unul are o semnificație specială. „Ioan” nu este doar numele de sfânt, ci este numele pe care îl poartă tatăl ei.

Citește și: Denis Hanganu, mărturisiri despre scenele amoroase filmate cu Theo Rose în serialul Clanul: “Nu este așa cum se vede la TV” VIDEO EXCLUSIV

Cât despre pregătirile pentru venirea pe lume a copilului, viitoarea mămică a recunoscut că nu a făcut nimic încă. Theo și Anghel nu s-au grăbit să amenajeze camera bebelușului, nici să cumpere lucrurile necesare. Cel mai probabil, vor face acest lucru în ultimul trimestru de sarcină al lui Theo. Au primit însă multe cadouri pentru viitorul bebeluș, cu ocazia petrecerii pe care au organizat-o pentru a dezvălui sexul micuțului.

„Nu am făcut nimic, ne apucăm peste o lună. Nu mă grăbesc. Îl aștept și pe el (n.r. pe bebeluș) să zică ce părere are.”, a mai spus artista la radio.

Citește și: Probleme pentru Theo Rose chiar la început de an. Ce a pățit artista de Revelion: “S-a gândit să iasă acum”

Ce semnificație specială are numele ales de Theo Rose pentru copilul ei
Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți peste câteva luni

Theo Rose, despre nunta cu Anghel Damian: „Nu vreau să-l sperii”

Artista și regizorul formează un cuplu de mai puțin de un an, iar lucrurile între ei au evoluat repede. Cei doi s-au îndrăgostit vara trecută, iar la câteva luni, Theo a rămas însărcinată. Invitată recent în emisiunea La Măruță, artista a vorbit și despre căsătoria cu iubitul ei. Viitoarea mămică spune că nu se grăbește să facă nunta și cel mai probabil vor face doar cununia civilă, pentru ca bebelușul să aibă un singur nume de familie, cel al tatălui.

Citește și: Băutura pe care Theo Rose o consumă zilnic de când a rămas însărcinată. Ce spune artista despre nunta cu Anghel Damian

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei (n.r. părinții) la nunți, evenimente. (…) Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta. Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc.”, i-a spus Theo Rose lui Cătălin Măruță.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *