Ce sentimente are pentru tine, în funcție de cât de repede îți răspunde la mesaje. Ce înseamnă dacă îți scrie după o oră

Ești o prioritate pentru partenerul tău? Cât de repede îți răspunde la mesaje poate fi un indiciu al sentimentelor pe care le are pentru tine.
Ce sentimente are pentru tine, în funcție de cât de repede îți răspunde la mesaje. Ce înseamnă dacă îți scrie după o oră

Ți s-a întâmplat vreodată să-i trimiți mesaj și să observi că durează prea mult până să-ți răspundă? Desigur, motivele pot fi o mulțime. Poate fi la serviciu sau într-o discuție importantă. Dar cât de repede îți răspunde la mesaje poate fi un indiciu a ceea ce simte pentru tine. Fii atentă la aceste detalii!

Dacă știi că partenerul tău este ocupat cu munca, asta poate fi o scuză foarte bună. Atunci niciuna dintre explicațiile următoare nu se aplică. Probabil că, într-adevăr, este în imposibilitatea de a-ți răspunde imediat, așa cum ar face în condiții normale.

Dar, dacă știi că este acasă, relaxat și nu există nicio cauză de forță majoră pentru a nu-ți răspunde la mesaje, atunci urmărește cu atenție aceste explicații. Cât de repede îți răspunde la mesaje poate fi un indiciu ferm al sentimentelor lui pentru tine.

1. Îți scrie din nou chiar înainte să-i fi trimis răspunsul

Când acea persoană îți scrie din nou chiar înainte ca tu să termini de scris răspunsul, poate fi una din două variante:

  • Ești la un alt nivel de relație, la care ajung doar sufletele pereche;
  • Este obsedat de tine.

Dacă acea persoană este capabilă să ghicească ce vei întreba în timp ce încă îți formulezi întrebarea în cap, știi că ceea ce ai este o relație adevărată. Și chiar dacă este mai repede opțiunea a doua, cel puțin economisești timp în conversație.

2. Îți răspunde în câteva secunde

Când îți răspunde în câteva secunde, vrea să se asigure că știi că te place. Poate îi e frică să o spună deschis, dar cu siguranță îți va răspunde la mesaj în câteva secunde. Înseamnă, de asemenea, că este deschis și sincer cu privire la ceea ce ți-a spus, deoarece nu pierdut vreme să  aleagă cuvintele. Comunică directă și foarte probabil își dorește să meargă mai departe cu tine.

3. Cât de repede îți răspunde la mesaje. Îți scrie după câteva minute

Nu e cazul să devii paranoică. Poate doar nu a observat sau nu a auzit notificare de la telefon. În mod normal, poți să crezi că te place și poți fi o prioritate pentru el. Depinde și de ce simți tu pentru el. Poate fi cineva care nu are un loc de muncă, hobby-uri și prieteni, iar răspunsul lui nu vine chiar întotdeauna imediat.

4. Răspunsul lui vine între 10 minute și o oră mai târziu

Acest „timing” este model standard pentru persoanele care au zile libere și, chiar dacă el te place, nu își petrece toată ziua privind telefonul și așteptând să-i scrii. Ori asta, ori are telefonul la îndemână, dar așteaptă vreo 5-10 minute înainte să-ți răspundă, pentru a nu da impresia că e disperat. Sau pentru a-ți lăsa impresia că e ocupat, notează cosmopolitan.com.

5. Cât de repede îți răspunde la mesaje. Îți scrie după o oră

Încă o dată, suntem pe teritoriu neutru. Sunt momente când vezi notificarea, dar fie ești obosit, fie nu ai chef să răspunzi. Sau pur și simplu nu ai chef să interacționezi cu oamenii în acel moment. Dacă te afli în acest caz, o oră este totuși normală și rezonabilă, așa că poți fi sigură că este interesat de tine.

6. Îți răspunde întotdeauna în același interval de timp

Dacă răspunde întotdeauna exact la același interval de timp, cel mai probabil este o coincidență. Dar există și posibilitatea ca o „regulă” despre tehnicile de „agățare” care spune că trebuie să răspunzi după un anume interval de timp.

7. Uneori îți răspunde imediat, iar alteori durează 12 ore

Unii oameni tind să răspundă imediat, iar atunci când au nevoie de prea mult timp pentru a răspunde, reapar cu o scuză de genul: îmi pare rău, am fost la meci sau ceva de genul acesta. Dar când nu au nici măcar o scuză, ajungi să îți faci tot felul de scenarii. Uneori crezi că te place, alteori ești convinsă că se vede cu altcineva. Sau poate crezi că și-a schimbat părerea despre tine după ce i-ai trimis acel mesaj de noapte bună.

8. Cât de repede îți răspunde la mesaje. Îți răspunde a doua zi

Primirea unui mesaj a doua zi poate părea ciudat, dar nu trebuie să îți faci griji. Uneori, oamenii sunt prea ocupați și uită să răspundă sau poate e doar mahmur. Lucruri care se mai întâmplă, așa că nu te supăra.

9. Îți răspunde câteva zile mai târziu

Acest lucru nu este foarte normal pentru că aproape toată lumea își folosește telefonul cel puțin o dată în 24 de ore, așa că dacă stă câteva zile fără să-ți răspundă, fie încearcă să fie prea dezinteresat, fie nu te place. Trebuie să fii cinstită cu tine.

10. Cât de repede îți răspunde la mesaje. Îți răspunde după o săptămână

Din nou, este sigur că nu te place, nu vrea nimic de la tine. Cu excepția cazului în care mesajul spune: „Salut! Întreaga mea familie a murit într-un accident dramatic” – ceea ce înseamnă că nu are chef să vorbească cu tine atât de mult. Dar era puțin înfierbântat și s-a gândit că poate încerca ceva pentru o întâlnire .

11.Îți răspunde atât de târziu, încât ai șters deja conversația și chiar și numărul

Acesta este un „NU” cert și răsunător, înmulțit cu o sută de mii. Poți fi sigură că nu i-ai plăcut, s-a întâlnit cu alte persoane de care probabil s-a despărțit, iar acum, de’in plictiseală, și-a amintit că încă mai are numărul tău. O să-ți scrie un „Hei!”, fiind convins că încă aștepți să-ți scrie. Fă-ți un bine și nu-i mai răspunde!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *