Ce serial nou începe la Pro TV din toamna 2022. În serial joacă nume cunoscute din echipa Vlad

Surpriza pregătită de Pro TV fanilor, după încheierea serialului „Vlad”
Ce serial nou începe la Pro TV din toamna 2022. În serial joacă nume cunoscute din echipa Vlad

Pro TV a dat lovitura cu serialul Vlad și vrea acum să repete rețeta succesului. Postul de televiziune a anunțat că au început filmările pentru un nou serial, bazat tot pe un format turcesc, în care vor juca și o parte dintre actorii care se regăsesc în „Vlad”.

Ce serial nou începe la Pro TV din toamna 2022

Serialul Vlad s-a încheiat de ceva vreme, dar Pro TV le pregătește fanilor o nouă surpriză. Un nou serial va fi difuzat începând din toamna acestui an. Se numește „Clanul” și este tot un remake după o producție turcească.

„Icerde” a mai fost difuzat la noi pe postul Happy Channel și TDC sub numele de „Intrusul”, avându-i  în rolurile principale pe actorii Çağatay Ulusoy („Feriha”, „Yaman”) și Aras Bulut Iynemli.

Din distribuția noului serial, varianta românească, fac parte actori cunoscuți: Denis Hanganu (rolul principal din „Sacrificiul” de la Antena 1), Mădălina Craiu și Șerban Pavlu (ambii colegi în producția HBO Max „Ruxx”), Bogdan Farcaș (recent nominalizat la Gopo pentru rolul din „Neidentificat”), Marian Olteanu („Sacrificiul”), Silviu Mircescu („Vlad”).

Șerban Pavlu, unul dintre actorii din noul serial de la Pro TV
Șerban Pavlu, unul dintre actorii din noul serial de la Pro TV

Cine este regizorul

Responsabilul de noua producție de la Pro TV este Anghel Damian, nimeni altul decât actorul care l-a interpretat pe Vlad în tinerețe în serialul cu același nume. El a fost scenarist al producției și chiar regizorul ultimelor episoade din „Vlad”.

„După câteva luni de lucru la serialul Clanul, pot spune că ceea ce urmează să vedeţi este un summum de calitate pentru un serial de ficţiune în limba română.

De la distribuţie, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locaţii, la acţiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant.

Un labirint către o lume interzisă, unde binele şi răul se amestecă şi dragostea şi ura se confundă.”, a spus Anghel Damian pentru protv.ro

„O producţie de calitate, cu o valoare cinematică, multiple locaţii de filmare, dar şi cu numeroase scene de exterior, toate vor completa experienţa Clanul.

Abia aşteptăm să împărtăşim primele imagini ale primului sezon cu cei de acasă şi să îi introducem într-un invers care îi va captiva din prima secundă”, a spus Antonii Mangov, Programming Director al Pro TV, despre noul serial.

Theo Rose a primit un rol în serial

Una dintre surprizele noului serial este, se pare, cooptarea cântăreței Theo Rose în echipă, în postura de actriță. Ea confirmat recent că a semnat un contract cu Pro TV, dar nu a dorit să dea detalii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *