Ce sfaturi de aur le dă Elena Merișoreanu, care a trăit aventura din junglă, concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: ”Trebuie să fii cu sânge rece. Totul vine de la creier!” EXCLUSIV

Celebra cântăreață de muzică populară are probleme de sănătate. Se va opera în luna octombrie
Ce sfaturi de aur le dă Elena Merișoreanu, care a trăit aventura din junglă, concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: ”Trebuie să fii cu sânge rece. Totul vine de la creier!” EXCLUSIV

Elena Merișoreanu o să se opereze în octombrie. Medicii au sfătuit-o să aștepte ca vremea să se mai răcorească. Cântăreața ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că are parte de evenimente artistice, astfel că așteaptă ca sezonul să ajungă la final pentru a se ocupa de sănătate. De asemenea, ea ne-a vorbit și despre emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), filmată în jungla africană, oferind sfaturi valoroase pentru concurenți. Interpreta de muzică populară a participat la primul sezon al cunoscutului show.

Elena Merișoreanu: „Medicii au zis că este prea cald acum, că este bine să fac operația mai în toamnă”

Elena Merișoreanu nu se merge la toate evenimentele la care este chemată, pentru că vrea să reducă efortul fizic. Cu toate acestea, cântăreața își respectă fiecare promisiune făcută pentru ca fanii să o vadă susținând un spectacol. Aceasta o să se opereze în toamnă, căci acum este mult prea cald:

„Nu mă operez acum, mă operez în toamnă. Am evenimente, am făcut promisiuni și ei vor să mă duc. Mă simt bine, în rest nu am nimic. La un eveniment trebuie să stai, totuși, o oră în picioare, să cânți. Dar mă descurc, nu este vorba de cântat, e doar mai greu. Medicii au zis că este prea cald acum, că este bine să fac operația mai în toamnă. Am mai făcut inflamatoare, mă descurc. În rest sunt OK, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Nu mă mai duc la nunți la țară, mă duc la evenimente mai selecte”.

Elena Merișoreanu, extrem de iubită de fani

De asemenea, un eveniment uriaș și-a mutat data pentru ca Elena Merișoreanu să fie prezentă. Vedeta o să meargă la Costești, în luna septembrie, căci în luna octombrie vrea să rezolve problemele de sănătate. Nu a discutat încă despre data operației, căci medicii o să îi mai facă un set de analize:

”De exemplu, anul trecut nu am fost la un eveniment la Costești, la una dintre cele mai mari sărbători ale oierilor. Câtă lume vine acolo! Am umblat la toate petrecerile de ciobani, dar ca acolo nu am văzut. Sunt spectacole de dimineața până seara. Este superb, este ceva de vis. Trebuie să mă duc acolo, pun mai devreme sărbătoarea, la începutul lui septembrie. Am zis că mă operez în octombrie, iar evenimentul era la sfârșitul lunii. M-au anunțat că au pus evenimentul în septembrie, la final. Au nevoie de cântece ciobănești. Mă duc, ce să fac. Încă nu am discutat de data operației, mi s-a zis să merg înainte cu 3-4 săptămâni, să mai fac un set de analize”.

Nu folosește aerul condiționat

Elena Merișoreanu lucrează de zor la un nou CD, astfel că speră ca fanii ei să se bucure de câteva piese noi în toamnă. Totuși, vedeta nu folosește aerul condiționat nici atunci când lucrează și temperaturile ating cote maxime. Aceasta ne-a explicat că răgușește imediat dacă se folosește de aerul condiționat:

„La mine în curte este umbră, dar ieri am stat afară și a fost mult prea cald. S-a încins pământul. Nu suport nici aerul condiționat, răgușesc imediat. Acum lucrez la un nou CD, de mult lucrez, dar când scoți un CD trebuie să îți asumi că respectivele piese o să fie șlagăre. Mai am doar 7 de terminat, să ne ajute Dumnezeu să îl și lansez în toamnă”.

Elena Merișoreanu a participat la primul sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici
Elena Merișoreanu a participat la primul sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici

Ce spune despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Elena Merișoreanu ne-a dezvăluit că participarea în primul sezon la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost cea mai frumoasă experiență a vieții sale. Aceasta s-a bucurat de prezența colegilor săi din show, printre care Ruby, Dorian Popa, Cătălin Moroșanu și Gina Pistol:

„Pe cuvânt de onoare, stau și mă gândesc că au multe de întâmpinat și trebuie să fii cu sânge rece să poți să faci toate lucrurile. Am fost cea mai în vârstă dintre ei când am participat, să știi. Am fost cu cea mai tare trupă, cu Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Cătălin Moroșanu. Toți erau tineri și dornici. Pentru mine, a fost cea mai frumoasă experiență a vieții mele. În decurs de atâția ani pe scenă, așa ceva nu am avut, nu m-am mai întâlnit cu așa ceva, a fost fantastic”.

Ce sfaturi are pentru concurenți

Vedeta a susținut că vedetele care participă în acest sezon la show-ul iubit de multă lume ar trebui să fie curajoase și să facă orice li se propune. Ea ne-a dezvăluit că nu s-a luptat cu emoțiile cât timp a participat la emisiune:

„Să nu cumva să spună că nu pot să facă. Totul vine de la creier. Trebuie să gândești pozitiv și să zici: „Trebuie să fac!”. Eu nu am avut frică de absolut nimic, nici când m-au băgat în lada cu șerpi. Nu am avut niciun fel de ezitare, tot ce a fost la sol am putut să fac. Le-am zis că nu pot să alerg și nu știu să înot. Îi sfătuiesc să nu se dea bătuți, să facă orice le dau. Curajul ți-l faci singur, nu ți-l dă nimeni”.

Celebritățile care au ajuns în junglă

Cele 12 vedete care și-au luat inima în dinți și au acceptat provocarea sunt: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant).

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.