Ce și-ar dori Cătălina Grama să ducă acasă din garderoba Magdei, personajul pe care îl joacă în Clanul: “Sunt foarte scumpe!” VIDEO EXCLUSIV

Există câteva obiecte de la filmări pe care și-ar dori să le ducă acasă

Serialul “Clanul” este un adevărat fenomen, astfel că telespectatorii s-au îndrăgostit de personaje încă de la primul episod. Cătălina Grama interpretează un personaj puternic, jucând rolul unei soții de mafiot. Chiar dacă nu se regăsește în stilul vestimentar pe care îl are Magda Udrea, vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că există câteva obiecte de la filmări pe care și-ar dori să le ducă acasă.

Cătălina Grama, dezvăluiri despre Clanul

Cătălina Grama a explicat că fanii nu sunt obișnuiți să o vadă șatenă, astfel că au mereu impresia că se află în pielea personajului pe care îl joacă în Clanul. Atunci când vine vorba despre Magda Udrea, soția de mafiot pe care o interpretează, actrița ne-a dezvăluit:

“Pentru că voi mă vedeți așa, adică ați început să conștientizați mai mult rolul Magdei în Clanul, dar și pentru că nu sunteți obișnuiți cu mine șatenă, aveți senzația că mereu sunt ea. Dar nu sunt! Sunt eu! Sunt actriță, este foarte simplu, noi cu asta ne ocupăm. Putem să ne transpunem în viața oricui, fie că acel personaj este pozitiv sau negativ, autoritar sau blând.

Asta învățăm la școală, studiem psihologia umană, psihologia personajului. Bine, mie nu îmi place să folosesc cuvântul personaj, ci, mai degrabă, caracter. Atunci când am împrumutat caracterul Magdei pentru a filma la Clanul, știam clar ce aveam de făcut. Într-adevăr, este un personaj extrem de puternic și mi-am asumat asta. Cumva, actorii au în ei o paletă largă de personaje, au capacitatea de a transmite asta chiar dacă trăsăturile lor nu sunt aceleași. Cu asta ne ocupăm, suntem cameleonici.”

Ce și-ar dori să ducă acasă

Chiar dacă nu a luat nimic din garderoba Magdei Udrea, ținând cont că nu se regăsește în stilul vestimentar pe care îl are personajul, Cătălina Grama îndrăgește bijuteriile pe care le poartă la filmări:

“Nu iau nimic, nu ne asemănăm ca și gust vestimentar. Îmi plac bijuteriile Magdei, pe care le-am ales cu tot dragul, însă nu o să le duc acasă pentru că sunt foarte scumpe! Ar dispărea niște inele…Nu. (n.r. nu poate să le ducă acasă)”.

Fiica ei se uită la secvențe în care apare actrița

Chiar dacă mezina familiei s-a speriat după ce a urmărit primul episod din “Clanul”, Cătălina Grama ne-a mărturisit că Zora a început să se uite, din când în când, la secvențe în care apare personajul pe care îl interpretează vedeta. Totuși, micuța se află la o vârstă fragedă, astfel că nu are răbdare să privească un episod întreg:

“Ea ne-a mai văzut uitându-ne la serial și s-a mai uitat. Doar că depinde, unii copii de vârsta ei sunt captivați de poveste, alții nu. Zora este în perioada în care este atentă la alte lucruri și se mai uită atunci când joc eu, când prinde o secvență cu mine, însă, pentru ea, episodul are o lungime considerabilă și nu are răbdare să se uite cap-coadă. Se uită și îmi zice: “A intrat Magda? Ești Magda acolo?”

Ce și-ar dori Cătălina Grama să ducă acasă din garderoba Magdei

“Mă descurc la fel ca orice alt om sau la fel ca orice altă mamă”

Chiar dacă are un program extrem de încărcat, Cătălina Grama ne-a dezvăluit că s-a obișnuit să aibă parte de numeroase proiecte de-a lungul timpului. Totuși, vedeta a punctat că latura de mămică este pe primul loc de fiecare dată:

“Nu filmăm chiar așa de mult pe partea de casa Măcelaru, mai degrabă se filmează mai mult pe celelalte locații. Am un program foarte încărcat pentru că în ianuarie am deschis studio-ul de actorie, unde le predau copiilor. De două ori pe săptămână le predau celor mici, de la 6 la 14 ani. Am și partea de online, spectacolele de teatru și partea de mămică, care este pe primul loc și cea mai importantă.

Mă descurc la fel ca orice alt om sau la fel ca orice altă mamă. Și pentru noi este o profesie, locul nostru de muncă, chiar dacă programul este diferit. Nu ajungem la 6 sau 7 acasă, uneori nici măcar la 8. Ne-am obișnuit așa. Eu așa am trăit toată viața mea, nu știu cum este altfel.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *