Ce și-ar dori să facă Ruby în viitor: „Este visul meu cel mare”. Nu are legătură cu muzica VIDEO EXCLUSIV

”Îmi doresc să am un loc mai mare în care să pot să salvez toate animalele”
Ce și-ar dori să facă Ruby în viitor: Este visul meu cel mare. Nu are legătură cu muzica VIDEO EXCLUSIV

Ruby este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din showbiz-ul românesc, venind mereu cu piese inedite și ținute îndrăznețe, care să o pună în valoare. Totuși, pe lângă a face tot ce își dorește în muzică, vedeta are o dorință arzătoare, după cum ne-a dezvăluit în exclusivitate pentru Ego.ro. Fiind o mare iubitoare de animale, superba artistă și-ar dori să le ajute și mai mult, dacă se poate, în viitor, ținând cont că nu vrea să le vadă suferind.

Ruby: “Aici, în casă, nu prea sunt boss-ul. Să știi că în casă animăluțele sunt șefele și mamaia este șefa”

În ultima perioadă, Ruby a surprins prin ținutele pe care le-a afișat la tot felul de evenimente mondene. Vedeta, mai îndrăzneață ca niciodată, a venit la evenimentul ”Viva Influencers Party 2022” îmbrăcată în folie alimentară. Aflată acolo, ea ne-a făcut câteva dezvăluiri despre grija pe care le-o poartă animalelor.

Se cunoaște că Ruby este o mare iubitoare de animale, salvând necuvântătoarele ori de câte ori are ocazia. Aceasta a adoptat mai mulți câini și mai multe pisici, astfel că și-ar dori ca, în viitor, să aibă parte de un loc în care să le salveze pe toate patrupedele care îi ies în cale. Vedeta, care se bucură de faptul că susține numeroase concerte, ne-a explicat că multe animăluțe îi ies în cale la spectacole, iar neglijența oamenilor față de acestea, dar și de natură, o întristează:

“Aici, în casă, nu prea sunt boss-ul. Să știi că în casă animăluțele sunt șefele și mamaia este șefa. Este visul meu cel mai mare, îmi doresc mai mult decât orice să am un loc mai mare în care să pot să salvez toate animalele care îmi ies în cale în toate concertele. Mă întristează foarte mult neglijența oamenilor față de animale și față de natură”.

Ce și-ar dori să facă Ruby în viitor
Ce și-ar dori să facă Ruby în viitor

Care este ultimul animal salvat

Mai mult, în timpul filmărilor la emisiunea moderată de Nea Marin, Ruby a mai salvat o pisicuță, făcându-l pe starul de televiziune să o ducă pe micuță la veterinar. Totuși, cântăreața a tras o sperietură de zile mari, crezând că animalul i-a fost aruncat de către acesta. Într-un final, vedeta a susținut că Nea Marin doar o necăjește, căci are un suflet bun.

“Este o pisicuță pe care am luat-o în timpul filmărilor la Nea Marin, s-a aciuat în geamantanul meu, a dormit acolo. Am văzut că avea piciorul accidentat, umflat cât mâna mea. M-am supărat acolo pe Nea Marin până mi-a trimis-o la veterinar. Acum a ajuns, într-un final, la București. Este la veterinarii mei care îi fac revizia totală. O să o iau acasă. Este moldoveancă, a trecut și granița, e ceva. Nea Marin nu mai putea de nervi cu pisica mea. Am avut panică la un moment dat, credeam că mi-a luat-o din mașină și mi-a aruncat-o. Și eu nebună, e om bun Nea Marin. Îi place să mă necăjească, vede că mă afectează treaba asta cu animalele și pune sare pe rană”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *