Ce soră superbă are Nicole Cherry. Ce diferență de vârstă este între cele două și de ce nu se afișează împreună

Sora lui Nicole Cherry este de o frumuseţe uimitoare

Nicole Cherry sau Nicoleta Janina Ghinea, pe numele ei adevărat, nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România la momentul actual. Puțini sunt cei care știu, însă, că artista are o soră extrem de frumoasă, care preferă să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor. Iată ce diferență de vârstă este între cele două și de ce nu se afișează împreună.

Cum arată sora lui Nicole Cherry și ce vârstă are

Nicole Cherry este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară, piesele ei ajungând hit-uri de fiecare dată. Aceasta are numeroși fani în România, însă nu mulți știu că preferata lor are o soră superbă, care-i seamănă foarte bine.

Sora artistei se numește Carla Ghinea, dar după căsătorie şi-a schimbat numele în Oprișan. Aceasta are 30 de ani şi, prin urmare, este mai mare cu șase ani decât celebra ei soră, care are 24 de ani.

Nicole Cherry și sora ei seamănă ca două picături de apă, având foarte multe trăsături aproape trase la indigo. Cele două apar împreună în doar câteva fotografii, asta pentru că sora artistei preferă discreția și nu expunerea vieții personale.

Te-ar mai putea interesa și Cum și-a făcut apariția Nicole Cherry la Neversea 2023, a uimit pe toată lumea. Cântărețul internațional cu care s-a întâlnit!

Nicole Cherry si sora ei
Nicole Cherry si sora ei

Cu ce se ocupă sora lui Nicole Cherry

Sora lui Nicole Cherry este make-up artist în capitala Marii Britanii, Londra, astfel că aceasta își vede sora destul de rar. Cu toate astea, cele două țin legătura în permanență la telefon și pe rețelele sociale.

Nicole Cherry și Carla Oprișan se înțeleg foarte bine și se sfătuiesc din toate punctele de vedere, iar atunci când are puțin timp la dispoziție, sora artistei vine în țară pentru a-și vizita familia. De altfel, atunci când este acasă, Carla Oprișan este cea care o machiază pe îndrăgita cântăreață.

Te-ar mai putea interesa și Imagine adorabilă cu Nicole Cherry și familia ei. Cum a fost surprinsă fetița artistei, un detaliu a atras atenția fanilor!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *