Ce soție frumoasă are Silviu Mircescu, ”băiatul rău” din serialul Vlad! Cum a testat-o dacă e geloasă: „Am chemat-o la spectacolul Regele Lear, unde mă și pupam cu o parteneră”. VIDEO EXCLUSIV

Alex Velea și Antonia sunt nașii de botez ai băiețelului lor
Ce soție frumoasă are Silviu Mircescu, ”băiatul rău” din serialul Vlad! Cum a testat-o dacă e geloasă: „Am chemat-o la spectacolul Regele Lear, unde mă și pupam cu o parteneră”. VIDEO EXCLUSIV

Silviu Mircescu este unul dintre cei mai apreciați tineri actori de la noi din țară, însă lumea nu-l cunoaște doar din piesele de teatru, serialele TV sau musical-uri, ci și prin prisma faptului că Alex Velea și Antonia i-au botezat fiul. La bază, Silviu este și un cântăreț talentat, însă tânărul a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că după apariția lui la „Vocea României” nu s-a mai concentrat asupra carierei muzicale, cu toate că nașul Alex Velea a pregătit o piesă pentru el și chiar au înregistrat-o împreună în studio.

Silviu Mircescu și Alex Velea joacă împreună într-un lungmetraj

Cu toate că lumea se așteaptă să-l vadă pe Silviu cântând împreună cu Alex Velea, alăturarea dintre ei se va face însă pe marele ecran, căci amândoi vor juca în lungmetrajul „Băieți deștepți” care va avea lansarea în luna noiembrie.

 „În seara asta (n.r la lansarea piesei „Viciu între vicii” cântată de Ruby în colaborare cu Alex Velea) nu urc pe scenă, sunt un simplu spectator și am venit să-mi văd nașul (n.r. Alex Velea) pe care îl iubesc foarte mult și pe care abia așteptam să-l văd și bineînțeles pe o foarte bună prietenă, și un artist extraordinar cu care recent am și jucat într-un film și pe care o să-l vedeți în noiembrie la cinema. Deci o să stau în public și o să urmăresc cu mare drag. Recunosc însă faptul că îmi este foarte dor să cânt. De ce să mint, trebuie să spun că am avut o tentativă în care am făcut o piesă, pe care o și avem, dar nu suntem pregătiți să o lansăm. Sau poate a fost doar un demo. Dar îmi este dor să fac treaba asta. Oricum mă exteriorizez în musical-urile în care joc. E altceva pentru că este și de jucat, și de dansat, și de cântat, dar să știi că iese fiara de mine”, ne-a povestit Silviu Mircescu.

Silviu Mircescu: ”Cânt cu fiul meu. Știu toate melodiile pentru copii pentru că îi cânt zilnic”

În momentul de față, singurele „spectacole” muzicale sunt alături de fiul lui, în vârstă de 2 ani, pe melodiile micuțului.

„Înainte mergeam frecvent la karaoke, mai scoteam din talent ca să zic așa, dar acum nu mai avem timp. Mi-aș dori să fac și treaba asta, dar mulțumită lui Dumnezeu că am foarte multe proiecte, filmez și am și spectacole la teatru și am repetiții, timpul nu îmi permite să mă ocup și de muzică. Poate, cine știe, o să pot să fac și treaba asta, dar deocamdată m-am concentrat foarte mult pe partea de actor. În schimb cânt cu fiul meu. Știu toate melodiile pentru copii pentru că îi cânt zilnic. Ne trezim cu aceste melodii, dormim cu ele, mâncăm cu ele și toate cele”.

Silviu, Laura și Alex Velea
Silviu, Laura și Alex Velea

„Avem trei ani de relație și un copil de doi ani”

Viața de tătic l-a schimbat complet, deși în continuare primește roluri de „băiat rău”, însă cea care l-a schimbat cel mai mult este soția lui, Laura.

„Când ne-am cunoscut avea 20 de ani. Acum doar ce a împlinit frumoasă vârstă de 23 de ani și avem și un copil de doi ani. Ce poate fi mai frumos de atât? Suntem niște părinți tineri, bine nu este și cazul meu, pentru că sunt mai bătrân cu 10 ani decât ea. Dar stai că și eu sunt tânăr. Mă ajută faptul că fac foarte mult sport, mai ales în ultima vreme pentru că viața de tătic, vrei, nu vrei, te îndeamnă spre păpică. E involuntar. Când nu te gândești, pac mai mănânci ceva. E efect pe care nu-l înțelege nimeni. Mă cam îngrășasem. Cel puțin când am jucat în serialul VLAD aveam peste 90 de kilograme, acum mulțumită lui Dumnezeu am 87 și vreau să mai slăbesc vreo 2 kilograme. N-aș vrea să fiu un actor cu burtă la 33 de ani că mai avem timp să facem treaba asta”, ne-a povestit Silviu, care recunoaște că s-a folosit de talentul lui pentru a o convinge să iasă cu el.

Ba mai mult, i-a arătat încă de la prima întâlnire ce implică profesia lui, astfel ca pe viitor să nu existe vreo discuție sau certuri pe seama faptului că ar putea avea scene romantice alături de tinerele lui colege.

„Pot să spun că mi-am folosit veleitățile actoricești pentru că la prima întâlnire am invitat-o la Teatrul Național și m-a văzut în spectacolul „Regele Lear” , unde mă și pupam cu o parteneră. Pentru că am vrut să-i arăt din prima cam ce se întâmplă în meseria asta, ca să nu avem după aceea probleme. Bine, gelozia oricum există. Sincer pot să zic că nu este foarte geloasă, chiar nu e și asta e un lucru bun”.

Silviu Mircescu
Silviu Mircescu

Amândoi sunt din același oraș

Silviu și Laura însă se cunosc de ani buni, mai precis Silviu a remarcat-o cu mult timp înainte să-i ceară să iasă împreună, amândoi fiind din același oraș din județul Dâmbovița.

„Eu o știu pe ea de foarte mult timp pentru că suntem din același oraș. Eu nu sunt din București, sunt din județul Dâmbovița, din orașul Pucioasa, lângă Târgoviște. Sunt mai mare decât ea cu 10 ani, îți dai seama de când o cunosc. Nu pot să zic că am așteptat să se facă mare, dar am așteptat și iată că s-a întâmplat. Avem trei ani de relație și un copil de doi ani”, ne-a mai declarat Silviu Mircescu pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.