Ce sport practică Luminița Anghel. A slăbit 10 kg de când s-a apucat

Ce regim ține în ceea ce privește alimentația
Ce sport practică Luminița Anghel. A slăbit 10 kg de când s-a apucat

Luminița Anghel se declară dependentă de sport! Celebra artistă are 53 de ani și cântărește 53 de kilograme. Cum se menține în formă? Luminița Anghel a dezvăluit ce sport practică, cu ajutorul căruia a slăbit 10 kilograme. De asemenea, are mare grijă și la alimentație.

Ce sport practică Luminița Anghel: “Am niște fete care m-au atras în această nebunie”

Luminița Anghel a descoperit un tip de sport care îi place foarte mult. A întâlnit câteva fete care-l practicau și a început și ea. Astfel merge alături de ele de aproximativ un an și jumătate și mărturisește că se vede o mare diferență. De asemenea, pe lângă acest sport, artista ține celebrul fasting, adică ține cont să aibă patru ore între mese, iar după ora 17 nu mai mănâncă deloc. Astfel a reușit să slăbească aproximativ 10 kilograme și spune că se simte foarte bine.

„Fac sport outdoor, sport stradal, se cheamă mers sportiv, un fel de maraton, dar mai simplu, pentru necunoscători. Mers rapid cu alergare pe întoarcerile pe străzi – 10 km pe zi. Am niște fete care m-au atras în această nebunie, suntem o gașcă de gagici care facem acest sport. Ele împlinesc 2 ani în octombrie, eu fac un an și 6 luni acum.

Țin celebrul fasting, adică mâncat după 18 ore micul dejun, 4 ore distanță între micul dejun și prânz minim și ultima masă la 5 după amiază. Prin această metodă slăbesc vedetele la Hollywood pentru rolurile lor, a fost probată, este de succes și recunosc că și pe mine a funcționat fantastic”, a declarant Luminița Anghel pentru unica.ro.

Luminița Anghel, probleme de sănătate: “Doctorul mi-a recomandat minim 4 km pe zi”

Luminița Anghel s-a confruntat în urmă cu trei ani cu o tromboză la nivelul piciorului, iar medicul i-a recomandat atunci să meargă foarte mult pe jos. Pe lângă plimbatul și alergatul în aer liber, artista susține că aleargă și pe bandă, acasă. Acum, Luminița Anghel mărturisește că este dependentă de sport, exact așa cum îi recomandase medicul să se întâmple.

“Am avut o tromboză pe piciorul drept, în 2019, și doctorul mi-a recomandat minim 4 km pe zi. Am început prin bandă, pentru că am bandă de alergat acasă și îngerașul păzitor mi le-a trimis pe aceste fete, care m-au atras în acest sport stradal. La început am avut foarte multe probleme, pentru că până mi-am găsit încălțămintea potrivită a fost foarte complicat. (…) Am tras foarte tare, am ajuns și la un control, un RMN pe gamba dreaptă pentru că aveam dureri foarte mari”, mai spune Luminița Anghel.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.