Ce spune Bogdan Medvedi despre o împăcare a trupei Maxim. Fanii o să se bucure: “Noi am păstrat legătura” VIDEO EXCLUSIV

"Fiecare a fost aruncat de viață într-un loc, dar legătura o ținem, în continuare"

De-a lungul timpului, mai multe trupe s-au bucurat de succes în România, însă nu foarte multe au rămas unite. Fanii au fredonat piesele trupei Maxim, astfel că au suferit mult când aceasta s-a destrămat. Totuși, Bogdan Medvedi ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că poate urma o împăcare, mai ales pentru că băieții au ținut legătura.

Bogdan Medvedi, despre trupa Maxim

Pe data de 15 iulie 2013, o nouă trupă apărea în București. Timp de aproximativ 4 ani de zile, Marcus Sucilea, Gabriel Ciobota, Alexander Laiu și Bogdan Medvedi și-au bucurat fanii cu piese inedite. Totuși, într-un final, colaborarea dintre aceștia a ajuns la final, însă admiratorii lor nu au încetat să spere la o împăcare.

Bogdan Medvedi ne-a mărturisit că este posibilă o împăcare, mai ales pentru că artiștii au păstrat legătura de-a lungul timpului. Ținând cont că trupa A.S.I.A s-a reunit de curând, tânărul a punctat că există o posibilitate ca trupa Maxim să urmeze:

“În viață este posibil orice, deci da, bineînțeles. Nu știm când, nu știm dacă se va realiza acest lucru, dar da, bineînțeles, o împăcare este posibilă. Cred că noi suntem următorii pe listă. (n.r. după împăcarea trupei A.S.I.A.) Normal, noi am păstrat legătura. Fiecare a fost aruncat de viață într-un loc, dar legătura o ținem, în continuare.”

Citește și Ce interdicție a avut Oana Zara, actrița din Lia, în vacanța din Cuba. „După aceea se vede diferența prea mare în serial” VIDEO EXCLUSIV

Ce piese o să lanseze în următoarea perioadă

Fanii tânărului pot să se bucure, căci acesta le pregătește două piese noi. Cântărețul o să vină cu melodii de dragoste, astfel că nu exclude ideea ca acestea să fie folosite pentru dansul mirilor, la nunțile care urmează să se țină în sezonul călduros din acest an:

“În luna martie urmează să lansez piesă nouă și cel mai probabil mai vin cu una în luna mai. Deci două piese în primăvară. Piese de iubire, eu cânt despre iubire foarte mult. Dar, cine știe, poate la a doua ne răzgândim și schimbăm. Nu este exclus. (n.r. ca piesele lui să fie folosite pentru dansul mirilor la nunți)”

Își dorește să lanseze o piesă cu iubita lui, Oana Zara

Mai mult, Bogdan Medvedi ne-a dezvăluit că vrea să lanseze, în această vară, o melodie cu iubita lui, Oana Zara. Tânărul a punctat că a ajutat-o pe partenera lui, care este actriță, atunci când vine vorba despre latura muzicală. Frumoasa brunetă a început să progreseze pe partea de pian, dar și pe partea de voce:

“Asta face parte din planul nostru pentru vară. Nu am apucat să îți zic, ți-am zis doar de planul de primăvară. În vară, da, s-ar putea să scot o piesă cu Oana. O să fie surpriza verii. Dacă este totul bine, dacă este piesa bună, dacă Oana cântă bine…Da, am ajutat-o, am început să stau puțin mai mult cu ea la pian, la canto. A început să evolueze, să progreseze.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *