Ce spune Carmen Harra despre viitorul României. ”Trecem prin niște ani fatidici până în 2033”

"Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă”
Ce spune Carmen Harra despre viitorul României. ”Trecem prin niște ani fatidici până în 2033”

Carmen Harra a vorbit despre viitorul României! Cunoscuta clarvăzătoare, care este psiholog și terapeut în America,  face previziuni importante cu privire la ce se va întâmpla în țara noastră până în 2033.

Carmen Harra, despre criza economică: „Ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929”

Carmen Harra susține că va urma o criză economică de proporții uriașe. Din cauza inflației prețurile vor deveni din ce în ce mai mari de la o zi la alta. Clarvăzătoare îi îndeamnă pe oameni să nu își mai țină banii în bancă, ci să îi investească în proprietăți. Potrivit ei, prețul acestora va crește în următoarele luni chiar și cu 22%. De asemenea, susține că în următorii doi, trei ani monedele vor fi înlocuite și va apărea o monedă electronică până în 2029.

“Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani  și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile  devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele. De fapt, ne așteptăm la o criză similară cu cea din 1929!  În următorii 2-3 ani se înlocuiesc monedele, intrăm spre o monedă electronică până în 2025-2029. Trebuie să ne pregătim pentru această criză economică, care este de proporție uriașă”, a spus Carmen Harra pentru ciao.ro.

Carmen Harra: “Trecem prin niște ani fatidici până în 2033”

Potrivit celebrei clarvăzătoare urmează 10 ani foarte dificili. Vor fi vremuri dure, însă susține că vor putea fi depășiți mai ușor cu credință, iertare, acceptare și iubire. Iar aceste lucruri sunt posibile deoarece poporul român este unit și credincios, mai spune ea.

“Aș vrea să fim uniți puternici, noi, românii. Suntem un popor unit credincios, să ne adunăm forțele, să ne rugăm împreună spre a ieși din această situație atât de conflictuală. Va spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste  această perioadă. O perioadă care ne poate ajuta să ne interiorizăm, să ne găsim pe noi, să devenim mai buni și în special mai uniți”, a mai spus Carmen Harra.

De asemenea, despre anul 2023 Carmen Harra a prezis că vor avea loc multe divorțuri. Potrivit ei, urmează ani de încercare și totul constă în atitudine și în felul în care fiecare om îi răspunde vieții.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
7 49 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *