Ce spune Cătălin Cazacu despre nunta cu Ramona Olaru, după zvonurile de despărțire. Mărturisiri incredibile

Cei doi s-au certat, recent, chiar după cererea în căsătorie
Ce spune Cătălin Cazacu despre nunta cu Ramona Olaru, după zvonurile de despărțire. Mărturisiri incredibile

Sunt împreună de aproximativ doi ani, iar în tot acest timp Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au avut parte de numeroase urcușuri și coborâșuri. Motociclistul spune că acesta este modul lor de a-și trăi relația și că preferă să fie astfel deoarece nu vor să pozeze în cuplul perfect, așa cum se întâmplă deseori. Și așa cum o demonstrează, disputele dintre ei le alimentează și mai mult dragostea. Cei doi îndrăgostiți se pregătesc acum de nuntă, iar Cătălin Cazacu a dezvăluit cum va arăta marele eveniment.

Ce spune Cătălin Cazacu despre nunta cu Ramona Olaru

După cererea în căsătorie care a avut loc recent, lucrurile păreau că au intrat pe un făgaș normal între Cătălin Cazacu și Ramona Olaru. Însă cei doi ne-au demonstrat că trăiesc o poveste de dragoste mai puțin obișnuită, în care certurile sunt un adevărat combustibil pentru relația lor.

După numai câteva zile, Ramona și Cătălin au intrat în conflict la Loft, în Mamaia. Fire geloasă, motociclistul nu a fost de acord ca iubita lui să meagră la mare, cu prietenele. Însă asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” nu și-a ascultat logodnicul și a plecat fără el, potrivit cancan.ro.

Sâmbătă seara, cei doi s-au intersectat în cubul Loft, acolo unde au avut o „dispută”. În cele din urmă, dragostea a învins, iar cei doi s-au împăcat.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

„Ne place totul unul la altul, nu e nimic să nu ne placă”

Cazacu a dezvăluit că momentele în care există contradicții între el și viitoarea lui soție nu sunt văzute de ei drept certuri, ci mai degrabă păreri spuse în mod sincer unul celuilalt.

„Nu ne certăm. Ca orice oameni, avem și noi subiecte în care avem păreri diferite. Atât, este singurul lucru. În rest, nu ne certăm, suntem foarte bine. Suntem împreună, suntem OK. Ne place totul unul la altul, nu e nimic să nu ne placă. Dacă nu ne plăcea, nici eu nu stăteam cu ea și nici ea nu stătea cu mine”, a spus Cătălin Cazacu, potrivit Cancan.

Coprezentatorul de la Antena Stars a mărturisit că atunci când apar tensiuni între ei preferă să nu se ascundă sau să „pozeze”, așa cum fac alte cupluri, ci să se manifeste natural.

„Suntem niște oameni reali și lumea este obișnuită cu oameni care pozează. Noi nu pozăm. Toată lumea se ceartă, diferența este că la noi se vede pentru că ăștia suntem. Suntem reali, când ne certăm, ne certăm, când ne împăcăm, ne împăcăm, când ne iubim, ne iubim… suntem oameni reali. Restul oamenilor știu să o mascheze, să o joace. Noi nu știm și nici nu vrem chestia asta. Ăștia suntem noi, ne iubim cu năbădăi, dar ne iubim”, a mai declarat Cazacu.

„Nu o să fie o nuntă niciodată cu frac și cu tradiții”

Cât despre nuntă, Cătălin Cazacu a precizat că evenimentul nu va fi unul în care să se respecte codul vestimentar elegant sau tradițiile, ci mai degrabă unul relaxat.

„Nu o să fie o nuntă niciodată cu frac și cu tradiții și cu o sală de nunți în care toată lumea să vină la patru ace, pentru că nu suntem noi. La noi, la evenimentul nostru, o să fie toată lumea relaxată. Dar lucrăm la el și în momentul în care o să știm cum arată, o să știe toată lumea.”, a spus motociclistul.

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.