Ce spune Claudia Iosif, Babs, despre împăcarea cu Dorian Popa: ”Avem o legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe”

Iată ce spune Claudia Iosif despre împăcarea cu Dorian Popa!

Claudia Iosif sau Babs, așa cum o cunoaște publicul din România, a vorbit, de curând, despre o posibilă împăcare cu Dorian Popa. Cei doi au format un cuplu timp de 11 ani de zile, dar când toată lumea credea că îşi vor uni destinele, focoasa brunetă a anunţat despărțirea de celebrul artist. Totuși, fanii speră și acum că vor forma din nou un cuplu. Iată ce spune vedeta despre împăcarea cu influencerul!

Claudia Iosif, anunț despre împăcarea cu Dorian Popa

Claudia Iosif și Dorian Popa au format, fără doar și poate, unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire care a durat nu mai puțin de 11 ani de zile, iar fanii erau convinși că vor ajunge împreună la altar.

Din păcate, cei doi au ales, în luna octombrie a anului trecut, să meargă pe drumuri separate, însă au rămas în relații bune. Mai mult, bruneta s-a mutat într-o locuință nouă, situată la doar șase kilometri de casa artistului.

”Ce va vrea Dumnezeu”

În cadrul unui interviu acordat recent, Babs a vorbit despre împăcarea cu fostul ei partener de viață. Vedeta a spus că, momentan, nu se pune problema de așa ceva, însă pe viitor nu se știe ce se va întâmpla.

”Avem o legătură foarte bună. Chiar dacă ne-am despărțit. O legătură pe care nimeni și nimic nu o poate rupe. Am crescut împreună pe ambele planuri.

Momentan, așa stau lucrurile. Suntem despărțiți. Vom vedea însă pe viitor, ce va vrea Dumnezeu. În rest, pot spune că sunt foarte bine”, a declarat Claudia Iosif pentru Cancan.

Citește și Claudia Iosif, fosta iubită a lui Dorian Popa, s-a reinventat după despărțirea de artist. Babs a atras toate privirile bărbaților. Imagini de senzație!

Dorian Popa, despre prietenia dintre el și Babs

Dorian Popa a vorbit și el, de curând, despre situația dintre el și fosta lui iubită. Mai sincer ca niciodată, artistul a confirmat, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, despărțirea de brunetă. Însă, acesta a spus că nu vede nicio problemă ca el și Claudia Iosif să rămână prieteni.

”Eu cred că poate să existe prietenie. Poate nu e prietenia aia la cataramă, dar un soi de amiciție, bazată pe respect și pe anii ăia mulți care s-au consumat între două entități trebuie să existe.

Ar fi penibil acum să vin să spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme, nu s-au terminat ca în basme, dar asta nu înseamnă că după ce am realizat că s-au terminat nu putem să nu ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme și să spunem dacă s-au terminat, de ce să continuăm?”, a susținut cântărețul.

Citește și Dorian Popa rupe tăcerea despre despărțirea de Claudia Iosif: „Ar fi penibil să spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme”. Mărturisiri surprinzătoare!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *