Ce spune jurnalista Anca Florea despre al Treilea Război Mondial. „Este atât de aproape de noi” VIDEO EXCLUSIV

Anca Florea: "Istoria se repetă și o să dispară și această formă de viață care se cheamă omul de astăzi"
Ce spune jurnalista Anca Florea despre al Treilea Război Mondial. „Este atât de aproape de noi” VIDEO EXCLUSIV

Situația la granița României este una dificilă de mai bine de un an. Războiul se află aproape de țara noastră. Anca Florea vorbește despre ce se întâmplă în lume și ce ar urma să se întâmple.

Anca Florea: „Omenirea n-a învățat nimic din nimic”

Anca Florea este de părere că omenirea nu a învățat nimic din tot ceea ce s-a întâmplat de-a lungul timpului. Fosta jurnalistă spune că istoria se tot repetă, iar oamenii demonstrează că nu au învățat nimic, drept dovadă fiind războiul din Ucraina.

„Omenirea n-a învățat nimic din nimic. Niciodată. Ca să spunem toate nu-urile. Istoria se repetă și o să dispară și această formă de viață care se cheamă omul de astăzi. Și o să mai vină și alte lumi și tot așa, și tot așa. De ce? Pentru că așa ca și în trecut, în prezent arătăm că nu am învățat nimic. Te așteptai la război mondial în perioada asta?”, spune Anca Florea.

Dana Săvuică: „Ce ați face dacă am intra în război?”

Dana Săvuică le-a întrebat pe cele două invitate ale sale ce ar face în situația în care și țara noastră ar fi implicată în acest război. În timp ce Anca Florea spune că ar fugi undeva în munți, Sabina Iosub spune că este liniștită.

„Ce ați face dacă am intra în război? Este atât de aproape de noi! Să fugi, de exemplu”, întreabă Dana Săvuică.

„Ce poți să faci? Unde să fugi? Ideea e să fugi undeva în munții tăi, în țara ta”, a spus Anca Florea.

Anca Florea, despre perioada în care a făcut armata. „Țin minte o vorbă”

Anca Florea a făcut timp de un an armata. Recunoaște că aceasta responsabiliza tinerii și îi făcea mai puternici. În discuția cu Dana Săvuică și Sabina Iosub, Anca a povestit ce vorbă ține minte încă de atunci și pe care nu o va uita niciodată.

„Eu am făcut un an de armată. Se făcea la sfârșitul fiecărui an și un an am făcut. Am prins chiar și… am avut o lună de… făceam pregătire militară în fiecare zi, în groapa de Politehnică, țin minte o vorbă, eram pe linia de tragere, cu AKM-urile și locotenenta noastră ne spunea ‘desfaceți picioarele, fetelor’. Tre să stai cu picioarele desfăcute la linia de tragere, știi? Și una dintre doctorițele viitoare a zis ‘da ce? Ne batem cu americanii?’. Foarte mișto a fost (n.r. armata)”, a povestit Anca Florea.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică. Poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *