Ce spune Livia Graur despre relația cu fostul soț, la aproape 8 luni de la divorț: „Trebuie să păstrăm o legătură pentru Renata, pentru că ne leagă și ne va lega pentru totdeauna” EXCLUSIV

Livia Graur și fostul soț au fost împreună 20 de ani.
Ce spune Livia Graur despre relația cu fostul soț, la aproape 8 luni de la divorț: Trebuie să păstrăm o legătură pentru Renata, pentru că ne leagă și ne va lega pentru totdeauna EXCLUSIV

Livia Graur se numără printre cele mai discrete vedete din showbizul autohton. În mare secret, la începutul acestui an, știrista de la Prima TV a încheiat relația de 20 de ani, dintre care 13 de mariaj, cu Ștefan Răzvan Graur , tatăl fiicei sale, divorțul lor fiind parafat la notar. Este bine cu noua ei viață și nu regretă decizia luată. În exclusivitate pentru EGO.ro, vedeta TV ne-a povestit că nu s-a confruntat cu stări de tristețe post divorț și că decizia este una asumată, pe care a luat-o după ce s-a asigurat că fiica ei nu îi va aduce vreun reproș ulterior.Luna aceasta, Renata va împlini 9 ani și va avea parte de o petrecere la care vor fi prezenți ambii părinți, exact ca în vremurile bune.

Livia Graur, despre schimbările prin care a trecut în ultima vreme

Livia, faptul că ai slăbit foarte mult are legătură cu schimbările prin care ai trecut la începutul anului, când ai divorțat, în secret, la notar sau așa e metabolismul tău dintotdeauna?

Eu zic că nu, metabolismul ăsta e dintotdeauna. De când mă știu am fost slabă la modul: “Vai ce slabă e!” Cu siguranță că, în ultima  perioadă, am ceva mai mai multe preocupări decât înainte, dar nu aș pune pe seama a nimic din ce s-a întâmplat, ci pur și simplu pe seama metabolismului. Dincolo de faptul că am fost dintotdeauna foarte slabă, sunt și o persoană foarte activă. Ziua mea începe undeva la 8.00 dimineața și se termină undeva după ora 0.00 și atunci probabil că fiind mereu în priză și făcând mereu multe lucruri, dar e o chestiune pe care aleg să o fac, adică nu este că nu am încotro, ci pur și simplu nu pot să stau locului. Așa e felul meu. Și dacă vin acasă și nu am nimic de făcut, îmi găsesc. Nu pot să stau.

Dar cu sănătatea ești ok? Analizele ce zic?

Am niște probleme cu glanda tiroidă și acum analizele mi-au ieșit cel mai bine din ultimii 10 ani. Chiar sunt foarte bine din punctul acesta de vedere, doar că pur și simplu așa a funcționat organismul meu în perioada asta. Chestia cu tiroida e relativ recentă, dar eu am fost așa dintotdeauna. Și când eram mică eram foarte slabă și foarte înaltă. Aveam și un complex din cauza asta, pentru că mereu eram cea mai slabă din clasă, cea mai slabă dintre prietenii mei. Aveam impresia că niciun fel de haine nu îmi stau cum trebuie.

„Sunt împăcată cu mine”

Cum ești pe plan personal? Ai încheiat un capitol…

Sunt foarte bine, sunt asumată, sunt împăcată cu mine. Nu s-au schimbat foarte multe lucruri, în sensul că viața mea oricum se desfășura așa. Eram cu Renata, aveam toate activitățile care au legătură cu ea, plus serviciu. Acum în viața mea mai prezenți sunt prietenii decât erau înainte, mult mai prezenți, nu mai mulți decât erau înainte, dar aceiași. Am probabil mai mult timp pentru ei.

Livia Graur și fiica ei
Livia Graur și fiica ei

Dar în viața ta a apărut cineva care să îți atragă atenția?

Nu mă gândesc la chestia asta momentan. Toate lucrurile se întâmplă la timpul lor și cu un scop și cu un sens și nu mă grăbesc în niciun fel, ci doar las lucrurile să meargă așa, de la sine.

Nu spun nici nu, nici da, dar în momentul de față mă concentrez pe alte lucruri.Am tot avut perioadă cu vacanțe, am plecat, ne-am întors, urmează să plecăm iar, Renata e cu înotul, cu tabere.

În vacanțe am fost tot timpul cu prieteni. Când ai copii îți dai seama că la un moment dat trebuie să aibă alți copii ca să poți să trăiești tu liniștit. Pentru că da, ok, e frumos să mergi în vacanță copilul, dar copilul este solicitant și are nevoie de distracție și câteodată mai avem și noi nevoie să respirăm puțin. Și atunci e cea mai bună variantă dintre toate să aibă un prieten, doi, trei cu care să se joace și să ne lase pe noi, părinții, să ne vedem de ale noastre.

Cum a gestionat situația divorțului

După divorț ai simțit nevoia să mergi la psiholog, pentru a depăși mai ușor perioada asta?

Nu am simțit că aș avea nevoie de ajutor, chiar m-am întrebat cum de sunt atât de ok. Chiar sunt ok, poate nu îmi dau seama și poate mai târziu o să am nevoie de psiholog, dar momentan eu zic că totul e în regulă. Adică nu am momente nici de cădere, nici de melancolie, nici de tristețe, sunt chiar bine. Nu e nici teatru, nici nimic, chiar sunt ok. Au și trecut 7-8 luni de  atunci. Poate mi-a fost mai greu la început, dar acum sunt ok.

Înțeleg că tu și tatăl fiicei tale ați rămas prieteni după despărțire?

Suntem adulți amândoi, civilizați și trebuie să păstrăm o relație, o legătură pentru Renata, pentru că ne leagă și ne va lega pentru totdeauna.

Livia Graur
Livia Graur

Renata cum a perceput schimbarea asta, faptul că mama și tata locuiesc separat?

Toate deciziile pe care le-am luat, le-am luat după ce m-am consultat cu Renata. Adică ea a fost parte din deciziile mele și a știut, m-am consultat cu ea. Nu am făcut nimic de capul meu, pentru că e suficient de mare încât să înțeleagă multe lucruri și nu am vrut să îmi reproșeze sau să o întristez în vreun fel sau să o supăr în vreun fel. Și atunci toate deciziile pe care le-am luat, le-am luat după ce am vorbit cu ea, i-am explicat și am întrebat-o ce părere are și dacă e de acord sau are altă problemă. Și a fost ok, adică ea a înțeles niște lucruri și a fost de acord cu ele.

După divorț, tu mai crezi în căsătorie?  Te vezi, la un moment dat, să mergi din nou în fața altarului? Poate să mai ai și un alt copil?

Cu siguranță că în momentul acesta nu am cum să mă gândesc la asta, nu știu. Nu știu dacă în căsătorie neapărat, cred că întrebarea este dacă mai cred în iubire. Și cred că da, oamenii sunt făcuți să fie împreună și să trăiască împreună și să se iubească. Probabil că da, la un moment, o să-mi schimb și eu părerea, nu știu.

Luna asta, Renata va împlini 9 ani. Îi veți organiza împreună petrecerea de ziua ei?

Absolut, Renata are în continuare un tată și tatăl ei trebuie să fie prezent la evenimentele importante din viața ei, fără doar și poate.

 

Interviu de Andreea Archip

5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.