Ce spune Mihai Trăistariu despre gestul lui Selly de a se înrola în Armata României: ”E vlogger. E doar reclamă”. Internauții l-au criticat aspru pe ”Prințul Internetului” EXCLUSIV

Ce mesaje i-au lăsat românii pe contul de Facebook al Ministerului Apărării Naționale: ”Selly, Soldatul Universal”
Ce spune Mihai Trăistariu despre gestul lui Selly de a se înrola în Armata României: ”E vlogger. E doar reclamă”.  Internauții l-au criticat aspru pe ”Prințul Internetului” EXCLUSIV

Andrei Șelaru (21 de ani) sau Selly, pe numele său de scenă, vestit actor, cântăreț, dar și cel mai important vlogger din România, s-a înscris recent în noul stagiu militar voluntar, ca un prim exemplu pentru bărbații români. De altfel, ”Prințul Internetului” ne și zâmbește din pozele postate pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

La aflarea veștii, Mihai Trăistariu, care recunoaște că nu a efectuat stagiul militar obligatoriu, ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre această situație inedită:  ”Selly e vlogger, totul e doar de reclamă”.

”Avem colegi noi! Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați?”

Ministerul Apărării Naționale a anunțat zilele trecute că celebrul Selly s-a alăturat Armatei Române, în cadrul proiectului de stagiu militar voluntar, de patru luni, pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani. Mai mult, pe contul oficial de Facebook sunt publicate și câteva fotografii cu vloggerul de top, prezent la ”datorie”. ”Avem colegi noi! Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten. Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii!”, este anunțul făcut de Ministerul Apărării Naționale pe Facebook.

În timp ce unii internauți l-au felicitat pe Selly pentru gestul său: ”Foarte frumos, un exemplu pt toți bărbații!!!”, iată că alții l-au bombardat cu mesaje deloc prietenoase ori amuzante: ”Ce penibile au fost postările cu cele două …vedete! Armata-i distracție mai nou?”, ”Cu o asemenea Armată cu siguranță ne putem bate cu Țestoasele Ninja!”, ”Selly, Soldatul Universal” sau ”Culcat tilicar… Băi, Armata lui Tik-Tok!”.

Shelly
Shelly

Cum a scăpat Mihai Trăistariu de stagiul militar obligatoriu: ”Nu sunt genul!”

Contactat de reporterii Ego.ro, solistul Mihai Trăistariu e de părere că Selly a acceptat colaborarea cu Ministerul Apărării Naționale doar de dragul publicității, ca artist: ”Am văzut. E vlogger. E doar reclamă”.

Mihai Trăistariu, care oricum nu se încadrează în acest stagiu, la categoria de vârstă, având 42 de ani, ne-a povestit cum a reușit să scape de stagiul militar obligatoriu, din anii tinereții: ”Eu am scăpat de Armată pentru că am intrat la facultate, și, atunci, cine făcea facultate nu făcea Armată. Iar prin anul 3 de facultate s-a desființat. Oricum, nu voiam să fac, nu sunt genul”, ne-a spus Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Mihai Trăistariu are un CV impresionat. El s-a mândrit adesea cu studiile sale, pe conturile sociale:

„Am absolvit două facultăţi (am terminat Facultatea de Matematică, dar şi pe cea de Informatică, tot la Iaşi)”. Iar, mai apoi, a devenit student și la Actorie, în Constanţa, la ”Universitatea Ovidius”.

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Totul despre noul stagiu militar voluntar: ”Patru luni stai în unitate, în care ai echipament gratuit, primeşti şi o soldă”

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a vorbit recent despre noul proiect de stagiu militar voluntar, de patru luni, pentru tinerii români cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani. Ei vor primi și o soldă, de peste 1.500 de lei:

„Am început două tipuri de proiecte. Este clar că după 1 ianuarie 2007 nu s-au mai făcut încadrări în Armată, rezerva a început să îmbătrânească, astăzi media rezerviştilor noştri este undeva la 50 de ani, pentru că a trecut mult timp şi nu am mai împrospătat această rezervă. Astăzi sunt două proiecte. Unul de rezervişti voluntari în care anul acesta suntem în perioada de încorporare pentru asta.

În aceste reţele de socializare ale tinerilor, există o dorinţă a oamenilor de a face totuşi o pregătire militară minimă. În această toamnă cred că o să reuşim în Parlament să trecem un proiect de lege pentru stagiul militar voluntar. Patru luni ar fi maximum pentru pregătire militară, sigur, în funcţie şi de specialitate. Patru luni stai în unitate, în care ai echipament gratuit, primeşti şi o soldă. Încă nu am stabilit exact care vor fi sumele. Ar putea să primească în jur de 1.500-2.000 de lei pe lună. Evident că, la terminarea stagiului militar, există şi posibilitatea de a primi trei salarii medii, ca un fel de primă pentru înscriere”, a anunţat recent Vasile Dîncu, în cadrul emisiunii „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.