Ce spune Rică Răducanu despre divorțul rapid al Simonei Halep de Toni Iuruc: ”Tată, când nu te vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva! Te atașezi și uiți de omul de acasă” EXCLUSIV

Ce s-ar fi petrecut între Simona și Toni Iuruc

Rică Răducanu, fostul mare portar al echipei de fotbal Rapid, a găsit câteva explicații privind divorțurile rapide ale unor mari sportivi români. Recunoaște că și el s-a temut că va fi părăsit de soția Ștefania, din cauza lungilor cantonamente. Rică Răducanu e de părere că ”ochii care nu se văd se uită”: ” Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat”, ne-a spus Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Ego.ro

”Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, dar pe urmă se răcește dragostea”

Simona Halep și Toni Iuruc au depus actele de divorț, joia trecută, după doar un an de căsnicie și cu doar două luni înainte de cununia religioasă, din 13 noiembrie, care se anunța fastuoasă, la Casino Sinaia, cu sute de invitați, aleși pe sprânceană. Rică Răducanu, fosta glorie a echipei Rapid, ne-a făcut dezvăluiri dureroase din culisele vieții de sportiv. Antrenamentele, meciurile și absența de acasă pot înstrăina doi soți, indiferent cât de mult s-ar iubi:

”Ce probleme credeați că o să fie în căsnicia Simonei Halep? Nu este vorba despre bani, căci doar amândoi sunt bogați. Dar, dacă el era pe aici și ea pleca tot timpul, pe colo-colo, cu meciuri și cu antrenamente, normal că a intervenit despărțirea. E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord. Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr. Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar pe urmă se răcește dragostea. Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva. Te atașezi și uiți de omul de acasă”, ne-a declarat Rică Răducanu, în exclusivitate pentru Ego.ro

Toni Iuruc, despre divorțul de Simona Halep: ”Nu căutați senzaționalul. Suntem doi oameni normali. Fiecare pe drumul lui”

Simona Halep și Toni Iuruc au pus capăt scurtei căsnicii joia trecută. S-au prezentat la un cabinet notarial, din Capitală, pentru a-și spune „adio” și în mod oficial. Toni Iuruc a declarat, la ieșirea din notariat:

„Am plecat pe drumuri separate. Nu căutați senzaționalul. Suntem doi oameni normali. Fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale. Nu căutați senzaționalul pentru că nu o să-l găsiți. Așa e în viață”.  Simona Halep și Toni Iuruc au hotărât să divorțeze pe cale amiabilă, fără pretenții financiare.

Simona Halep și Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc

Rică Răducanu: ”Dar și Gheorghe Hagi tot stilul ăsta a pățit, cu prima soție”

Rică Răducanu a continuat seria exemplelor cu divorțurile rapide ale marilor sportivi, din cauza distanței:

”Nu numai Simona Halep a divorțat, după doar un an de căsnicie. Și Gheorghe Hagi, fostul mare fotbalist, tot stilul ăsta a pățit, cu prima soție. El era plecat din țară, săracul, a umblat pe la echipele din străinătate, pe la Real Madrid, iar ea era pe aici, pe acasă, nu stătea cu el. Întâmplarea face ca Simona Halep și Gheorghe Hagi să fie machedoni, dar nu e o regulă. Treaba e că ești om, iar mulți sportivi plecați cu lunile de acasă au pățit acest necaz”.

Gheorghe Hagi este căsătorit cu Marilena Vlahbei, cumnata lui Gică Popescu, cu care are doi copii, pe Kira și Ianis. Însă, fostul mare fotbalist a mai avut o soție, în anii 1990, pe Leni Celnicu, fostă colegă de la ASE. După doar doi ani de căsnicie, ei au anunțat divorțul.

Rica Raducanu si sotia lui
Rică Răducanu și soția lui

Și Rică Răducanu s-a temut pentru căsnicia lui, în anii de glorie: ”Nu știam dacă o mai găsesc pe soția mea acasă”

Rică Răducanu, fost mare portar al echipei de fotbal Rapid, recunoaște că și el a avut mari emoții pentru căsnicia lui, din cauza lungilor cantonamente:

”Și mie mi se întâmplau de-astea. Veneam acasă, nu știam dacă o mai găsesc pe soția mea. Dar, amândoi am ținut de căsnicie, ne-am iubit. Și acum suntem împreună. Depinde și cât noroc ai, cum e și omul de acasă”, ne-a mai declarat fostul sportiv român în exclusivitate pentru Ego.ro.

Ștefania, soția lui Rică Răducanu, povestea, în urmă cu câțiva ani, pentru revista VIP:

”În lungile cantonamente pe care le-a avut, pe parcursul anilor, nu știam decât să împachetez și să despachetez bagaje. Pe copilul nostru de-abia îl vedea la față, dar eu m-am chinuit singură să țin rostul casei și al fiului, deoarece soțul meu nu a avut niciodată aceste griji. Secretul longevității relației noastre a fost că am știut să fiu și iertătoare și răbdătoare”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
8.7 239 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *