Ce dezvăluie semnătura despre tine: ce energii are și cum îți poate sabota succesul VIDEO EXCLUSIV

Află cum trebuie să îți faci semnătura pentru a atrage norocul în viața ta
Ce dezvăluie semnătura despre tine: ce energii are și cum îți poate sabota succesul VIDEO EXCLUSIV

În cadrul emisiunii EGO Life, gemenele Adina și Oana Timofte au spus că semnătura nu este doar o mâzgăleală cu care ne identificăm legal. Dincolo de această funcție, ea are capacitatea de a transmite energii ce ne pot sabota succesul sau, din contră, ne pot duce pe cele mai înalte culmi. Iată mai multe detalii în rândurile de mai jos.

Cum îţi poate influenţa destinul modul în care te semnezi

La un moment dat, cu toții ajungem să ne dăm semnătura la locul de muncă, la bancă sau în afaceri. Dar știai că felul în care ne semnăm are o influență extrem de mare asupra norocului nostru? Da, ai auzit bine! Semnătura este mai mult decât o mâzgâleală pe hârtie, ea ne reprezintă caracterul și ne impactează enorm.

”Mai întâi să le explicăm celor de acasă că semnătura pe acte, mai ales cei care au o afacere, au un bussines, semnează tot timpul, acolo se creează o energie, iîț poate aduce beneficii acea semnatură. Eu îți calculez.”, a spus Adina Timofte, în emisiunea EGO Life.

Te-ar mai putea interesa și Ego Life, ediția a 76-a. Dana Săvuică și Gemenele Timofte, specialiste în numerologie, despre Luna albastră și ce spun cifrele din viața ta despre karma ta!

Cum să faci o semnătură norocoasă

Acum, noi te sfătuim să iei o foaie de hâtie și să îți exersezi semnătura, însă ține cont de câteva trucuri importante, pentru a-ți schimba cât ai clipi destinul în bine.

Dacă atunci când te semnezi scrisul se îndreaptă spre jos, acest lucru arată că tu îți limitezi un anumit lucru. Specialista spune că dacă atunci când te semnezi scrisul nu se îndreaptă spre sus, practic nu faci altceva decât să-ți stagnezi evoluția.

”Creează pierderi financiare, creează suferință în relație și dezechilibre. Tu semnezi că vrei în jos, nu în sus.”, explică Oana Timofte, în emisiunea Danei Săvuică, EGO Life.

Emisiunea Ego Life se difuzează în fiecare miercuri de la ora 20:00, pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Te-ar mai putea interesa și Cum trebuie să îți faci semnătura pentru a atrage abundența. Greșeala pe care trebuie să o eviți !

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
4 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *