Ce spune ziua de naștere despre tine. Modul inedit în care îți influențează viața VIDEO EXCLUSIV

Data nașterii are o influență majoră asupra destinului

Scris de: Daoud Andra

05 Dec. 2022

Ce spune ziua de naștere despre tine. Modul inedit în care îți influențează viața VIDEO EXCLUSIV

Numerologul și astrologul feng shui Adam Andreas Stavarache este invitatul Danei Săvuică, în emisiunea Ego Life, ediția a 39-a. Cei doi discută, printre altele, despre ce arată ziua de naștere despre fiecare dintre noi și cum ne este influențat destinul de ziua în care ne-am născut.

Ce spune ziua de naștere despre tine, potrivit numerologului Adam Andreas Stavarache

Dana Săvuică și invitatul ei, din ediția cu numărul 39 a emisiunii Ego Lif, i-au luat cu ei pe telespectatori într-o călătorie spirituală. În emisiunea de luni, 5 decembrie, numerologul și astrologul feng shui Adam Andreas Stavarache a vorbit despre cifre și cum ne influențează ele viața. Expertul a explicat în ce fel data în care ne-am născut ne dictează destinul. De ce trebuie să fim atenți la aceste detalii și să înțelegem că ele au o importanță mare în viața noastră?

„Pentru a fi trezit spiritual înseamnă a fi conștient de mediul în care trăiești și de ce vrea Dumnezeu să te învețe sau conștiința să-ți atragă atenția în experiența pe care o trăiești. Trezirea spirituală ține de prezent, de ce mi se întâmplă.”, a explicat numerologul Adam Andreas Stavarache.

„Și cum putem să calculăm? Numerologia este o știință exactă. Încearcă să explici cum ne putem folosi de numerologie astfel încât să ne curățăm, să evoluăm, să căutăm soluții sau să ne dăm în spate și să privim imaginea de ansamblu. Mulți dintre noi când dăm de greu ne întrebăm ‘de ce mi se întâmplă mie chestia asta?’. Ne uităm la altul și ni se pare că îi merge mai bine: ‘dar de ce el e norocos și eu nu?’”, a intervenit Dana Săvuică.

„Pentru că nu ne ascultăm data nașterii și conștiința. O să îți explic de ce unii sunt de succes și alții nu.”, mai spune numerologul.

Ce spune ziua de nastere despre tine
Dana Săvuică și Adam Andreas Stavarache

Ce înseamnă cifra 10 atunci când vine vorba despre destin

Numărul 10 are o semnificație aparte în numerologie, iar Adam Andreas Stavarache a dat un exemplu pe care toată lumea îl cunoaște. Ce înseamnă dacă ești născut pe data de 10 a lunii?

„O persoană, să zicem Steve Jobs. Parcă era născut pe 10. Vorbim despre persoanele cu cifra 10. 10 este o energie, sufletul a atras să aducă abundență familiei sale și societății. Ca vibrație interioară, cifra 10 înseamnă prosperitate. În mare parte, toți milionarii lumii sunt născuți pe 10, pe 19, pe 28, pe 3. Oamenii pot să facă cercetarea asta. Lor li s-a dat acest cod financiar, ca să înțeleagă cum își pot îmbunătăți viața și sistemul celor din jurul lor. Este codul lor spiritual cel mai important. Când nu ne ascultăm ziua nașterii, nici nu putem depăși existența conștiinței la luna nașterii sau la misiunea noastră globală.”, mai spune Adam Andreas Stavarache.


Acestea, dar și multe alte informații despre numerologie, karma și energii puteți afla în ediția a 39-a a emisiunii Ego Life, care poate fi urmărită începând cu ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
4.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *