Ce studiază Dida Drăgan, la 77 de ani: “Eu merg la școală”. Mărturisirea cu care și-a luat fanii prin surprindere

Spune că acesta este secretul succesului

Scris de: Daoud Andra

21 Nov. 2023

Ce studiază Dida Drăgan, la 77 de ani: “Eu merg la școală”. Mărturisirea cu care și-a luat fanii prin surprindere

Dida Drăgan este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din vechea generație. Chiar dacă succesul ei a depășit granițele țării și a fost răsplătit cu numeroase premii, artista nu se oprește din studiat nici la 77 de ani. Spune că acesta este secretul unei cariere atât de longevive.

Dida Drăgan, mărturisiri despre studiile pe care le face

Se spune că omul cât trăiește învață, iar Dida Drăgan este un exemplu cât se poate de bun în acest sens. Cu o carieră de peste jumătate de secol în spate, cântăreața nu se oprește nici acum din studiat, după cum a mărturisit chiar ea.

Pentru a fi tot timpul la înălțime atunci când urcă pe scenă, artista ia în continuare lecții de canto și de teorie muzicală. Spune că acesta este secretul succesului ei.

Citește și: Cum arată Dida Drăgan, la 76 de ani. Apariție rară în public. Detaliul inedit pe care l-au observat fanii

”Eu merg la școală! Crezi că notele acelea de trei octave și o septimă se iau singure? Nu! Dacă întârzii mă și pedepsește doamna mea. Secretul meu este că muncesc, acesta este singurul secret, altceva nu. Nu vin dintr-o familie bogată, sunt un om ca oricare altul.”, a declarat Dida Drăgan pentru Spynews.ro.

Ce studiază Dida Drăgan, la 77 de ani: “Eu merg la școală”. Mărturisirea prin care și-a luat fanii prin surprindere
Dida Drăgan a urcat recent pe scena de la Sala Palatului

A fost amendată cu 2.000 de euro

Pe lângă faptul că este perseverentă și muncitoare, artista este și foarte punctuală. Se întâmplă rareori să întârzie undeva, iar atunci când apar astfel de situații nu este din vina ei. La un moment dat, artista chiar a fost nevoită să achite o amendă de 2.000 de euro, pentru că a întârziat la un concert alături de un artist internațional. Chiar dacă nu a fost vina ei, ci a companiei aeriene cu care a zburat, Dida Drăgan a scos din buzunar banii pentru a achita amenda.

”O singură dată am lipsit cinci minute, întrebați-i pe toți, eu vin prima la repetiții, sunt spaima lor. Am lipsit și am plătit o amendă, la nemți, este adevărat, de 2.000 de euro. Pentru o întârziere de cinci minute, și a întârziat avionul, nu eu. Dar am platit, nu am spus nimic. Cântam, aveam un spectacol cu Nina Hagen, este vedetă mondială.”, a mai declarat artista, pentru sursa menționată.

Citește și: Imagini de colecție cu Corina Chiriac. Cum arată una dintre cele mai frumoase femei din România în tinerețe: “Eu am vrut să fiu independentă, cu propria carieră”

Dida Drăgan a fost prezentă recent la Sala Palatului, la concertul lui Adrian Enache. Artista a fost invitata specială a acestuia și a fost primită cu aplauze și flori de către public. Iuliana Marciuc, organizatoarea concertului, și-a dorit ca oamenii din public să formeze un culoar cu flori, prin care să iasă artista de pe scenă. Momentul nu a fost posibil, deoarece spectatorii au dorit să facă poze cu îndrăgita cântăreață și s-a schimbat puțin regia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *