Ce studii are, de fapt, Radu Vâlcan. Meseria pe care ar fi trebuit să o practice

Radu Vâlcan a fost declarat de două ori la rând, la începutul anilor 2000, cel mai bun model masculin din România.
Ce studii are, de fapt, Radu Vâlcan. Meseria pe care ar fi trebuit să o practice

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. În prezent moderator al emisiunii de succes „Insula iubirii”, soțul Adelei Popescu s-a făcut remarcat de-a lungul timpului și prin rolurile pe care le-a avut în telenovelele românești. Însă chiar dacă în ultimii ani este nelipsit de pe micile ecrane, meseria pe care ar fi trebuit să o practice vedeta nu are nicio legătură cu ceea ce face acum. Studiile sale ar fi trebuit să îl ducă în cu totul altă direcție.

Ce studii are, de fapt, Radu Vâlcan. Cariera sa ar fit rebuit să fie cu totul alta

Chiar dacă este de ani buni în lumina reflectoarelor, Radu Vâlcan a pornit de jos ca vânzător de ziare, una dintre eltapele vieții cu care acesta se mândrește. Ulterior, în anii 2000, a urmat o carieră de model, fiind declarat de două ori la rând cel mai bun fotomodel masculin din România, iar mai târziu și-a făcut debutul în telenovelele românești ca actor.

În 2003, Radu Vâlcan a debutat în televiziune ca prezentator la MTV News, moment în care a pornit pe drumul spre succes. În 2015, a devenit prezentatorul show-ului „Insula iubirii” de la Antena 1 și tot în același an a fost gazda emisiunii „Burlăcița”, alături de Daniela Crudu.

Cu toate acestea, soțul Adelei Popescu ar fi trebuit să aibă o cu totul altă meserie. El a absolvit Liceului Industrial Electronică București și a urmat cursurile Academiei de Studii Economice, Facultatea de Management și Marketing, pe care le-a finalizat cu brio. Așadar, putem spune că meseria lui Radu Vâlcan este cea de specialist în marketing. Nu a profesat însă în acest domeniu niciodată, fiind atras încă de când era foarte tânăr de mirajul televiziunii.

Adela Popescu încearcă să îl convingă pe Radu Vâlcan să scape de viciul fumatului

Prezentatoarea TV încearcă prin toate căile posibile să îl determine pe soțul ei să renunțe la țigări. Fumător înrăit, Radu Vâlcan a primit interzis de la partenera sa de viață să mai fumeze în casă. Actriței nu îi place să stea în fum de țigară și vrea ca nici copiii lor să nu aibă de suferit de pe urma viciului tatălui acestora.

”Radu fumează destul de mult, din păcate. Din fericire, am impus regula prin care se fumează doar afară, niciodată în casă. Pe mine nu mă deranjează fumul deloc, dar încerc să fiu prevăzătoare, așa că încerc să nu stau în preajma fumului”, a spus Adela Popescu, potrivit cancan.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *