Ce tendințe de machiaj o să abordăm în 2023. Claudia Preduca, make-up artist: “Se va purta foarte mult” SPECIAL

Ce se poartă în materie de make-up anul acesta
Ce tendințe de machiaj o să abordăm în 2023. Claudia Preduca, make-up artist: “Se va purta foarte mult” SPECIAL

Anul 2023 deja ne cuprinde cu noi tendințe, atât atunci când vorbim despre stilul vestimentar, cât și atunci când ne referim la look-urile de machiaj. Se pare că numeroase trend-uri care erau extrem de populare în anii 2000 se vor întoarce acum. Claudia Preduca, make-up artist, ne-a vorbit despre ce o să abordăm în acest an, oferindu-ne, în același timp, sfaturi prețioase pentru aplicarea produselor.

Claudia Preduca, make-up artist: “Eyelinerul negru va rămâne mereu un clasic”

Anii 2000 au avut inspirație din plin atunci când vine vorba despre machiaj, astfel că se pare că, în 2023, multe tendințe o să revină. Totuși, acestea o să fie reinterpretate. Când vine vorba despre cum introducem nuanțele neon în look-urile noastre, cum le oferim buzelor un aspect lucios sau cum aplicăm creionul într-un mod corect în colțul ochiului, Claudia Preduca, make-up artist, ne sare în ajutor.

Bună, Claudia! Ce tendințe ți-au captat atenția pentru anul acesta? Ce o să se poarte?

Claudia Preduca: Cred că machiajul de inspirație Y2K (n.r. de inspirație din anii 2000) se va purta foarte mult, reinterpretat bineînțeles.

Citește și: Cum aplicăm ștrasurile pentru un look inedit, potrivit pentru sărbătorile de iarnă. Claudia Preduca, make-up artist, ne dezvăluie secretul SPECIAL

În 2023 am observat că lumea vorbește de fard de ochi grafic, look-uri pe care până acum le obțineam cu ajutorul eyelinerului. Cum ne folosim de tendința graphic eyeshadow? Cum diferă de eyeliner?

Claudia Preduca: Singurul lucru care diferă este textura acestuia, este mult mai ușor să trasăm linii cu fardul deoarece se șterge mult mai ușor în cazul în care greșim.

claudia preduca (5)
Claudia Preduca, make-up artist

Cum integrăm nuanțele neon

Poți să ne dai o idee despre cum putem integra nuanțele neon în look-urile noastre de zi cu zi?

Claudia Preduca: Le putem aplica pe linia apei sau în colțul intern al ochiului pentru a putea fi cât mai purtabile.

De asemenea, am mai observat o tendință care are legătură cu rujul roșu, oferindu-le buzelor un aspect lucios, de piele. Cum o facem pe aceasta?

Claudia Preduca: Aplicăm în mod normal rujul roșu, luăm o pensulă de blending și avem nevoie și de pudră translucidă. Aplicăm pudra peste ruj până obținem efectul dorit.

Cum aplicăm eyelinerul într-un mod corect în coltul ochiului și în zona de jos? Ce facem dacă ne confruntăm cu pleoape lăsate?

Claudia Preduca: În zona inferioară a ochiului eu nu recomand eyeliner, ci un creion negru, deoarece în acea zonă sunt multe linii fine și riscăm să se împrăștie eyelinerul peste tot până când el se usucă. În cazul pleoapelor lăsate este un subiect lung, care nu poate fi descris neapărat prin scris. Avem nevoie de imagini vizuale pentru a înțelege tehnica.

Citește și: Cum alegem creionul potrivit pentru sprâncenele noastre. Claudia Preduca, make-up artist, ne dezvăluie secretul EXCLUSIV

Ce spune despre genele colorate

Se poartă genele colorate? Rimelul care se purta în trecut se întoarce?

Claudia Preduca: Nu știu încă dacă va fi un trend sau nu, dar eu sper că da pentru că în machiajele creative mi se par geniale. Dar chiar și la un machiaj de zi, poate funcționa.

De asemenea, renunțăm la eyelinerul negru pentru un eyeliner colorat?

Eyelinerul negru va rămâne mereu un clasic, însă putem ieși din zona de confort și să încercăm și alte culori.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *