Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Prima Doamnă a devenit dirigintă pentru o nouă serie de boboci

Scris de: Dana Cazacu

05 Sep. 2022

În anul școlar 2022-2023, soția președintelui Klaus Iohannis a devenit diriginta unei noi generații de liceeni. Prima doamnă a României a fost emoționată la întâlnirea cu elevii cărora le va fi dirigintă în următorii patru ani. Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în prima zi de școală, puței afla în continuarea articolului curent.

Carmen Iohannis este dirigintă pentru o nouă generație de liceeni

În acest an, soția președintelui Iohannis a preluat o nouă generație de elevi. Carmen Iohannis s-a arătat emoționată la întâlnirea cu „bobocii” cărora le va fi dirigintă în următorii patru ani de liceu. În caz că nu știați, soția președintelui Klaus Iohannis este profesoară de limba engleză, iar elevii s-au declarat bucuroși să o aibă ca dirigintă.

„Totdeauna e emoționant. E o zi remarcabilă astăzi pentru noi toți, copii, elevi, profesori, părinți și o zi în care ne punem multe speranțe. Ne dorim să ne fie bine tot anul și sperăm să avem rezultate foarte bune.

Cu asta ne hrănim. Asta ne ne ține bucuroși și cu multă speranță că viitorul nostru și al copiilor noștri va fi foarte bun. Pentru că dacă au respect față de școală și s-au simțit bine în mijlocul școlii și în mijlocul nostru, înseamnă că vom progresa”, a declarat Carmen Iohannis, potrivit Antena 3.

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în prima zi de școală

Cum era și de așteptat, de la întrevedere nu a lipsit nici celebra fotografie de grup, pe care Prima Doamnă a României o face la fiecare început de an școlar. Este cunoscut faptul că, soția președintelui Iohannis adoră ținutele până la genunchi. Tocmai de aceea, în prima zi de școală a ales să poarte o rochie neagră, simplă și elegantă, deasupra genunchilor (mai multe imagini în galeria foto).

Carmen Iohannis a făcut fotografii cu elevii săi, vorbind cu aceștia în timpul festivității în limba engleză. Elevii s-au declarat bucuroși să o aibă ca dirigintă pe Prima Doamnă a României. „Am auzit doar lucruri bune despre ea și sunt sigură că va fi cea mai bună dirigintă”, a spus una dintre eleve.

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis
Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în prima zi de școală

Carmen Iohannis, încântată de gestul foștilor săi elevi

Soția lui Klaus Iohannis a primit flori atât de la elevii cărora le va fi dirigintă, cât și de la foștii săi elevi. Chiar dacă sunt acum la facultate, aceștia din urmă au ținut neapărat să o viziteze pe fosta lor dirigintă, iar Carmen Iohannis s-a arătat foarte încântată de gestul lor.

„Drept mulțumire, am vrut să îi dăm un buchet de flori și după ce am intrat la facultate cu bine, majoritatea dintre noi”, a declarat unul dintre proaspeții studenți.

6.9 67 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.