Ce ținută inedită a purtat Heidi Klum. Pare a fi făcută din apă, apariție spectaculoasă

Heidi Klum a purtat o rochie diafană la premiera filmului „Avatar”

Scris de: Daoud Andra

14 Dec. 2022

Heidi Klum a bifat o nouă apariție excentrică, la un eveniment important ce a avut loc la Los Angeles. Fostul model, în vârstă de 49 de ani, nu încetează să surprindă cu aparițiile sale și profită de fiecare ocazie pentru a-și pune în valoare calitățile fizice. Ce ținută inedită a purtat Heidi Klum, la premiera noului film „Avatar” și cum a inspirat-o tema filmului în alegerea ținutei.

Heidi Klum, apariție spectaculoasă la premiera „Avatar”

Heidi Klum este una dintre vedetele care par să sfideze trecerea timpului. Fostul model internațional arată în continuare ca pe vremea când defila pe podium pentru brand-uri celebre, chiar dacă se apropie de 50 de ani. Vedeta are un stil de viață care a ajutat-o să își păstreze formele care au consacrat-o și își permite să poarte orice tip de ținută.

Recent, Heidi Klum a participat la premiera de gală a filmului „Avatar: The Way of Water”, care a avut loc la Los Angeles. Fostul fotomodel a purtat o ținută în ton cu tematica filmului și a atras toate privirile. Mulți au spus că rochia îmbrăcată de Heidi Klum avea arăta ca și cum ar fi fost făcută din apă.

Ce tinuta inedita a purtat Heidi Klum
Heidi Klum a purtat o rochie albă, semi-transparentă

Ce ținută inedită a purtat Heidi Klum

Vedeta s-a inspirat din tematica noului film „Avatar”, cea acvatică. Ținuta pe care a ales să o poarte a fost confecționată dintr-un material alb, semi-transparent și foarte diafan, cu un croi asimetric în partea de sus și cu o crăpătură amplă pe picior. În partea de jos, rochia a fost formată din bucăți de material care arătau ca niște franjuri. Marialul cădea și se mișca foarte natural atunci când fostul model mergea.

Citește și: Cum arată, la 18 ani, fiica lui Heidi Klum. Cele două apar împreună într-o ședintă foto explozivă în lenjerie intimă

Tot look-ul a fost contruit în jurul rochiei, iar sandalele transparente, cu toc cui, au completat ținuta. Heidi Klum a optat pentru o coafură de tip wet look, inspirată tot din tematica filmului, și un machiaj de tip smokey eyes, care i-a accentuat privirea. Singurele bijuterii pe care le-a purtat fostul model internațional au fost o pereche de cercei cu pietre prețioase.

Filmul „Avatar: The Way of Water” vine la 13 ani după primul „Avatar”. Noua peliculă va fi lansată la sfârșitul acestei săptămâni, dar a provocat deja un val de reacții pozitive în rândul criticilor. Filmul, care intră în cinematografe vineri, pe 16 decembrie, a impresionat prin efectele speciale și tehnologia de ultimă generație folosită.

„Avatar 2” ar fi trebuit să apară în urmă cu câțiva ani, însă producția lui a durat mai mult decât se așteptau fanii. Din distribuție fac parte nume consacrate de la Hollywood, printre care Kate Winslet, Zoe Saldana, Vin Diesel, Oona Chaplin sau Michelle Rodriguez.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *