Ce ținute a purtat Bianca Drăgușanu la super petrecerea dată de ziua ei. Invitații au venit îmbrăcați în alb și negru FOTO

Vezi ce ținute a purtat vedeta la super petrecerea dată de ziua ei!

Bianca Drăgușanu a împlinit miercuri, 6 martie, vârsta de 42 de ani și a dat o petrecere de zile mari în localul iubitului ei, Gabi Bădălău. Vedeta a avut zeci de invitați, care mai de care mai gătiți, toți asortați perfect cu decorul alb negru. Petrecerea a fost una pe cinste, iar diva s-a distrat de minune. Iată ce ținute deosebite a purtat!

Bianca Drăgușanu, apariție de senzație la petrecerea de ziua ei

Pe data de 6 martie 2024, Bianca Drăgușanu a împlinit vârstă de 42 de ani. Partenera de viață a lui Gabi Bădălău a dat o petrecere de zile mari ce s-a ținut chiar în localul tânărului om de afaceri.

Decorul a fost unul de vis, iar culorile ce au predominat au fost albul și negrul. Așa cum era de așteptat, vedeta a avut parte de o mulțume de invitați ce au respectat dress code-ul impus, iar distracția a fost la ea acasă.

Ce ținute a purtat sărbătorita

În timpul evenimentului fastuos, Bianca Drăgușanu a schimbat două ținute, ambele alb-negru, în care pur și simplu a strălucit. Vezi imaginile cu sărbătorita în galeria foto a acestui articol.

Invitații blondinei au fost răsfățați cu preparate extrem de delicioase, variate și pline de rafinament. Iubita lui Gabi Bădălău le-a oferit celor prezenți chiar și purceluș la proțap.

Te-ar mai putea interesa și Bianca Drăgușanu a împlinit 42 de ani. Cum arăta vedeta la prima ei apariție tv și cine e bărbatul pentru care a participat la “Din dragoste” FOTO!

Luis Gabriel a întreținut atmosfera

Luis Gabriel a întreținut atmosfera la petrecerea Biancăi Drăgușanu, iar invitații s-au distrat până dimineața. Printre cei prezenți s-au numărat Vica Blochina, Maria Constantin, care a cântat și ea, Robert Stoica sau Bassam Dabbas, celebrul hairstylist al vedetelor.

”Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost prezența prietenilor mei care au bătut ceva drum până aici. Suntem în mijlocul săptămânii și toată lumea a făcut un efort să vină, cam o oră, o oră și jumătate în trafic.

Avem o mică petrecere și ne simțim foarte bine. E chiar foarte frumos, sunt foarte mulțumită, le mulțumesc prietenilor mei, dar și fanilor că mi-au trimis multe mesaje. Știți ce e special aici? Locația și oamenii care au venit alături de mine”, a declarat iubita lui Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

Te-ar mai putea interesa și Bianca Drăgușanu și-a etalat noul bolid de lux. Costă o avere și arată spectaculos: „N-ai față pentru mașina aia” FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *