Ce tip de blugi ţi se potrivește în funcţie de siluetă. Cum alegi jeanşii perfecţi pentru tine

Află ce tip de siluetă ai și alege jeanșii care îți vin ca turnați.
Ce tip de blugi ţi se potrivește în funcţie de siluetă. Cum alegi jeanşii perfecţi pentru tine

Ce tip de blugi ţi se potrivește în funcţie de siluetă. Există o varietate de stiluri de blugi, trebuie doar să-i alegi pe cei mai potriviti pentru corpul tău. Cu perechea potrivită de jeans, croită pentru a se potrivi tipului tău de corp, poți spune adio zilelor în care nu știi cu ce să te îmbraci.

Nu există nici un alt articol vestimentar care să te facă să te simți atât de bine cum o poate face doar o pereche bună de blugi. Iată un mic ghid care te va ajuta să găsești blugii perfecti, ținând cont de silueta ta. Cum alegi jeanşii potriviţi pentru tine.

Ce tip de blugi ţi se potrivește în funcţie de siluetă

Ce tip de blugi ţi se potrivește în funcţie de siluetă

Blugi cu talie înaltă pentru silueta minionă

Daca esti scundă, principalul obstacol în a găsi blugii perfecți ar fi lungimea. Pentru a găsi perechea perfectă de blugi, trebuie doar să ții cont de doi factori foarte importanți. În primul rând, trebuie să alegi blugi cu talie înaltă. În acest fel, vei putea adăuga centimetri la înălțimea ta vei alungi silueta. Un alt model de blugi potriviți sunt jeanșii deasupra gleznei. Poartă-i cu tocuri și vei alungi mai mult silueta.

Ce tip de blugi ţi se potrivește în funcţie de siluetă – blugi evazați dacă ești înaltă

Ca și femeile scunde, cele înalte întâmpină și ele probleme când trebuie să găsească lungimea perfectă a blugilor. În acest caz, trebuie acordată o atenție deosebită înălțimii taliei și lungimii piciorului. Blugii evazați sau pantalonii largi se potrivesc cel mai bine siluetei tale. Croiala lată va compensa lungimea, creând o figură de clepsidră. Alege chiar o pereche de blugi negri dacă vrei să-ți sculptezi și mai mult silueta. Fără îndoială, această pereche este un must have de inclus în garderoba ta!

Și, dacă adori blugii, iată aici câteva metode prin care poți personaliza jeanșii pentru a arăta ca noi.

Blugi mulați pentru silueta în formă de clepsidră

Această siluetă definește o talie mai mică și șolduri rotunjite, care au aceeași lățime cu umerii. Blugii perfecţi pentru silueta clepsidră sunt acea pereche care evidențiază talia. Alege pantaloni care se mulează și în acest fel se vor modela pe silueta ta, punând-o în valoare. Talia înaltă și croiala dreaptă sunt ceea ce ai nevoie. În acest fel, poți contura o siluetă bine proporționată și alungită.

Blugi cu croială dreaptă pentru o silueta fără forme

Dacă formele nu sunt punctul tău forte, nu-ți face griji, există o pereche de blugi care poate arăta perfect și pe tine. Trebuie să adaugi un plus de contur corpului tău, dar totuși să menții confortul și stilul casual. Astfel că blugii în stil vintage cu o croială dreaptă sunt perfecţi pentru tine.

Alege o talie mijlocie, care îți definește formele ridicându-ți partea posterioară. În privința lungimii, blugii pot avea câțiva câțiva centimetri în plus, pentru a crea un efect evazat, care va fi și mai măgulitor. Pe de altă parte, dacă ceea ce îți dorești este să creezi o siluetă mai voluptoasă alege blugi cu talie înaltă.

Ce tip de blugi ţi se potrivește în funcţie de siluetă –  blugi skinny albi dacă ai picioarele lungi

Dacă picioarele tale sunt cea mai lungă parte a corpului tău, trebuie să profiţi! Temuții blugi skinny albi sunt perfecţi pentru tine, te vor flata și avantajează silueta. De asemenea, ca să evidențiezi acest aspect, alege o pereche de blugi cu talie medie sau joasă, pentru un look relaxat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *