Ce tradiție respectă Andreea Perju de Paște. Ce a învățat-o mama ei: “Și pe fetițe le îmbrac cu haine noi” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Perju: „Mama spunea că de Paște este bine să ne îmbrăcăm cu haine noi”

Paștele ne bucură pe toți peste măsură, fiind o sărbătoare plină de tradiții. Românii abia așteaptă să aibă parte de unele dintre cele mai bune bucate tradiționale și să stea la masă alături de familie, petrecând clipe superbe lângă cei dragi. Andreea Perju a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre tradiția pe care o respectă în fiecare an, aceasta fiind învățată chiar de la mama ei.

Andreea Perju, despre tradiția pe care o respectă de Paște

Andreea Perju respectă o tradiție superbă, învățată de la mama sa. Vedeta și-a amintit că, în copilărie, ființa care i-a dat viață îi spunea că este important să se îmbrace cu haine noi de Paște. Astfel, vedeta le cumpără acum fiicelor sale, la rândul ei, piese vestimentare noi:

“Îmi place să mă îmbrac cu ceva nou, lucru pe care l-am moștenit de la mama. Mama spunea că de Paște este bine să ne îmbrăcăm cu haine noi. Și pe fetițe le îmbrac cu haine noi. Cam asta fac. Îmi place să am ouă roșii pe masă pentru că ele sunt cel mai mare simbol al Paștelui.”

“Pot să mănânc de toate”

Chiar dacă arată senzațional și are un trup de invidiat, Andreea Perju nu se abține de la mâncarea tradițională. Aceasta a explicat că, în fiecare an, abia așteaptă să guste din mielul pregătit de prietena mamei sale. Ba chiar, ea se răsfață și cu sarmale, salată de boeuf și cozonac”

“Eu mănânc. Eu pot să mănânc de toate. Mănânc sarmale, cozonac, salată de boeuf, orice. Îmi place mielul la nebunie. Mama prietenei mele face un miel la cuptor extraordinar de bun, cu un orez basmatic pe care îl prepară cu sosul care rămâne de la miel. În fiecare an aștept să mănânc acest miel.”

Andreea Perju
Andreea Perju

Ce planuri are pentru vară

Andreea Perju are o siluetă de invidiat, fiind înzestrată cu trăsături superbe și un trup sculptat. Totuși, vedeta ne-a mărturisit că, până la vară speră să facă și pătrățele, astfel că o să recurgă la mult sport pentru a ajunge unde își dorește:

“Să știi că am fost și am vorbit cu instructoarea cu care fac fitness și pilates, i-am spus că m-ai complimentat. Îmi doresc foarte mult ca până la vară să fac respectivele pătrățele, ca să nu mă mai simt prost, să iau complimentul cu totul. Arătăm bine, nu mă plâng, doar că la pătrățele mai lucrăm puțin pentru că tocmai am spus că îmi plac sarmalele, îmi place cozonacul, îmi plac ouăle, iar lista poate continua.”

Citește și Ce sos putem să facem la carnea de miel. Leo Dumitru dezvăluie secretul: “Este absolut delicios” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *