Ce trebuie să ai în casa ta pentru a atrage banii, în 2023. Acest lucru nu trebuie să-ți lipsească

Sfaturi importante de la specialiștii Feng Shui
Ce trebuie să ai în casa ta pentru a atrage banii, în 2023. Acest lucru nu trebuie să-ți lipsească

Tocmai când credeam că știm totul despre Feng Shui, s-a descoperit recent că acesta ar putea fi în ton cu unele dintre tendințele anului 2023. Vestea bună este că plantele sunt protagonistele, așa că îți recomandăm să iei aminte la aceste propuneri de decorare. Ce trebuie să ai în casa ta pentru a atrage banii?

Ce trebuie să ai în casa ta pentru a atrage banii, în 2023

Dacă vrei ca locuința ta să aibă o reîmprospătare în timp record, s-a descoperit recent că există niște prieteni verzi care ne pot ajuta în această sarcină. Nu uita că micile detalii pot face o mare diferență și pot aduce beneficii economiei tale, vei fi surprins de rezultate!

Bucătărie cu plante

Recomandarea specialiștilor este să le plasezi în sud și în nord pentru a echilibra energia locului și pentru a păstra o atmosferă confortabilă și autentică.

Vegetația din nord

Un alt spațiu în care nu pot lipsi acești simpatici prieteni cu frunze este livingul sau holul, așa că nu uita să le așezi în partea de nord.

Lângă intrările principale

Plantele gigantice de lângă intrările principale sunt cea mai bună idee pentru a curăța energia tuturor vizitatorilor care vin în casa ta, așa că îți recomandăm să recreezi această propunere pentru a elimina vibrațiile negative.

Plantele pe care trebuie să le pui în sufragerie ca să atragi norocul în casă în 2023

Pentru acest an, 2023, există două plante pe care specialiștii Feng Shui recomandă să le avem în casă pentru a atrage norocul.

Conform Feng shui, eucaliptul este o tămâie cu o mare semnificație, deoarece este legată de noroc și abundență. Tămâia albastră, în special, este legată de prosperitate și bogăție. Se recomandă să arzi niște eucalipt albastru și să lași fumul să elibereze biroul sau camera de zi pentru a atrage abundența în 2023.

De asemenea, cuișoarele sunt foarte apreciate de Feng shui. Reprezintă prosperitatea economică, așa că este recomandat să le aprinzi în afacerea ta sau să-ți cureți casa cu ele, deoarece vor atrage bani și clienți. Există și alte ritualuri de atragere a banilor în care poți folosi cuișoarele, dar cel mai eficient este tămâia, așa că ar trebui să o încerci în acest 2023.

Feng Shui recomandă folosirea de lumânări parfumate

Așa cum ai citit, să atragi prosperitatea în casa ta este la fel de simplu ca și cum ai aprinde lumânări parfumate. Aromele de lumânări pe care Feng Shui le recomandă sunt scorțișoara, lămâia și pinul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *