Ce trebuie să așezi lângă ferestrele din casă pentru a atrage banii. Trucuri și sfaturi Feng Shui

Cum să faci să atragi prosperitatea și abundența
Ce trebuie să așezi lângă ferestrele din casă pentru a atrage banii. Trucuri și sfaturi Feng Shui

Feng shui are reguli foarte clare cu privire la ce trebuie să faci cu ferestrele locuinței tale pentru ca în acest 2023 să nu rămâi niciodată fără bani. Îți vine să crezi sau nu, ele reprezintă intrarea directă a energiei, așa că îndeamnă la prosperitate și abundență. Pentru a le activa puterea de atracție, nu trebuie decât să urmezi aceste sfaturi simple.

Ce ar trebui să pui la ferestrele casei tale pentru a atrage banii?

Curăță frecvent ferestrele

Înainte de toate, trebuie să menționăm că pentru Feng shui, curățenia și ordinea sunt fundamentale. De ce? Pentru ca prosperitatea și abundența să apară. Așadar, nu uita să cureți ferestrele pe dinăuntru și pe dinafară cel puțin o dată pe săptămână pentru a aduce bani în casa ta în acest 2023.

Pune plante la geam

Plantele sunt magneți naturali pentru bani, mai ales dacă le folosești pentru a decora ferestrele. Există nenumărate specii de interior pe care le poți pune în casă. Specialiștii recomandă plantele suculente, deoarece sunt considerate norocoase. Pilea peperomioides sau planta de bani chinezească sunt renumite pentru că atrag prosperitatea.

Protejează ferestrele

Feng shui sugerează ca ferestrele să fie protejate prin feronerie, jaluzele sau perdele, deoarece astfel vom evita vibrațiile rele, invidia sau lipsurile. De asemenea, acest lucru va evita ca intimitatea să fie expusă. Singurul lucru pe care ar trebui să îl faci este să alegi culori care să se potrivească cu stilul casei sau să dea vitalitate spațiului, potrivit panoramaweb.com.

Citește și – 4 lucruri pe care trebuie să le schimbi în casa ta pentru a nu atrage sărăcia. Specialiștii Feng Shui avertizează, e important să știi

Cum să-ți faci casa să arate mai luxoasă?

Repararea mobilierului vechi sau vopsirea acestuia

Pentru Feng shui este important ca toată mobila din casă să arate în stare bună și să fie utilă. Acumularea de aparate deteriorate, rupte sau stricate este un simbol al sărăciei, ceea ce este posibil să atragă mai multe pierderi de bani în casa ta.

Schimbarea tapițeriei fotoliilor

Un alt lucru care îmbunătățește aspectul casei este schimbarea tapițeriei din living. Uneori fotoliile sunt în stare bună, dar pot fi pătate sau deteriorate la exterior. Așa că cel mai bun lucru pe care îl poți face este să le oferi o a doua viață prin schimbarea tapițeriei.

Repararea pereților

În cele din urmă, Feng shui spune că pereții casei să nu fie murdari sau crăpați. Trebuie să îi reparăm, să îi spălăm sau să îi curățăm în mod constant. Acest simplu fapt va face ca locuința ta să pară mult mai luxoasă decât este în realitate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.2 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *