Ce trebuie să pui în mașina de spălat pentru a scăpa de scame. Trucul banal care rezolvă această problemă

Trucul ce te va scăpa de scămoșarea hainelor
Ce trebuie să pui în mașina de spălat pentru a scăpa de scame. Trucul banal care rezolvă această problemă

Cu siguranță ai pățit și tu să îți speli hainele și să le scoți din mașina de spălat pline de scame. Noi avem secretul care te va ajuta să nu mai pățești așa ceva. Vei avea din nou haine curate și lipsite de imperfecțiuni. Doar citește rândurile care urmează, apoi aplică și tu acest truc. Ai nevoie de un produs foarte accesibil. Sigur te vei bucura de rezultate!

Ce să faci ca să scapi de scamele de pe haine, după ce le speli

Poate ți s-a întâmplat de multe ori să ai scame pe haine. Nu știi cum s-a întâmplat, ba chiar următoarea dată când le-ai pus în mașina de spălat, le-ai întors pe dos, în speranța că nu vei mai păți așa ceva. Astăzi îți prezentăm un secret care te va scăpa de scamele formate în mașina de spălat. Pentru acest lucru, trebuie doar să adaugi în mașină un „ingredient” foarte ieftin și ușor de găsit, pe care poate chiar îl ai deja în casă.

Un șervețel umed este foarte eficient pentru această problemă. Acest produs este foarte util în eliminarea scamelor din mașina de spălat, deoarece acționează ca un absorbant și adună toate reziduurile de pe rufele tale. Nu ai nevoie de mai mult de trei șervețele umede la o singură spălare de rufe. Totuși, ai grijă cu ele, deoarece se pot duce pe un alt canal și îți pot înfunda mașina de spălat.

De asemenea, există o metodă utilă și dacă vrei să scapi de electrizarea țesăturilor. Tot ce trebuie să faci este să pui, pe lângă detergent și balsam, bile din folie de aluminiu în mașina de spălat. În plus, vor atrage toate scamele, așa că e un truc foarte avantajos, ce te scapă de ambele probleme. Mai mult, aceste biluțe ajută la împiedicare efectului de lipire între rufe și ajută la uscarea mai rapidă a acestora. Hainele vor fi mai rezistente și își vor păstra culoarea. Mirosul de balsam se va menține mai mult timp, iar detergentul va fi distribuit uniform la spălare.

Când trebuie scoase hainele din mașina de spălat

De multe ori, atunci când spălăm rufe, avem tendința de a le scoate mai târziu din mașină, chiar dacă aceasta a încetat spălarea. Renunță la obicei, căci nu este unul bun pentru articolele tale vestimentare.

În spatele garniturilor de cauciuc din mașina de spălat există multe ciuperci și bacterii foarte dăunătoare pentru sănătate. Dacă ciclul de spălare s-a terminat, iar hainele rămân în interiorul mașinii, pe acestea se vor depune microorganisme care se înmulțesc rapid. Astfel, hainele tale vor căpăta microbi și vor avea un miros neplăcut care va ieși destul de greu. Din acest motiv, trebuie să scoți rufele cât mai repede după ce au fost spălate.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
7.2 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *